A favor de la nostra Independència !

Us enviem aquests enllaços per poder veure i sentir la mini enquesta del Programa del Cuní:

Vídeo amb el 82% SÍ i 18% NO dels catalans a favor de seguir els passos de Montenegro:

http://www.tv3.cat/3alacarta/video.htm?ID=205737848&CAT_ID=tvcat

—————————

Es pot llegir a la web http://www.catalunyaaccio.org/ 

CATALUNYA ACCIÓ és un projecte polític, no un partit polític, que té com a objectiu únic i innegociable portar el nostre país, tota la nació catalana, fins a la independència cap a l’any 2014 (en una dècada aproximadament).
Com tot projecte rigorós, tenim un objectiu, un pla, un esperit i un equip humà compromès. Els homes i dones que duem a terme el projecte de CATALUNYA ACCIÓ tenim com a actituds i valors fonamentals: La dignitat i el coratge, La llibertat i la justícia, L’esforç i l’excel·lència.

De manera que, ja avui a 4 de juny de 2006, hi ha a Catalunya un col·lectiu de gent patriòtica que s’ha proposat de forma rigorosa i definida fer avançar l’independentisme. Com que la Independència és un dret i representa la plenitud de tot poble, costarà més o menys però el camí ja l’hem començat de forma definida i concreta. Ara sols ens cal continuar la tasca i la lluita, com ens recordava divendres a Berga Josep Sort "només es perden les lluites que s’abandonen".

Aquest és el projecte de País de Catalunya Acció un país veritablement i plenament lliure, normal! amb un estat propi per defensar les coses pròpies!

Hi han altres projectes de país a Catalunya i tots per desgràcia miren cap a Madrid: la nostra ruïna! El "Sí" a l’estatut n’és la concreció més palpable! Un esglaó, diuen!? -Cap avall, amb Espanya, sempre cap avall! els dic jo!

A Catalunya Acció necessitem catalanes i catalans que estimin i tinguin fe en Catalunya: "Tenim la Independència a l’abast" només depén dels que veritablement creiem! … volem! … ho desitgem per sobre de tot en la cosa pública!

En la cosa humana us desitgem a totes i a tots … amor, salut i sort!

Joaquim Pugnau i Salvador Molins

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *