Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

9 de juny de 2021
0 comentaris

AL CxR JA SOM 97.764. Fins els 185.000 siguem el 1r Partit de la República Catalana Independent. (Ai las: Jordi Sànchez/JUNTS i Junqueras/ER, caput!)

Catalans visquem la nostra Independència votada i guanyada.

AL CxR JA SOM 97.764. Fins els 185.000 siguem el 1r Partit de la República Catalana Independent.

Enxarxem-nos sobre el territori. Ocupem el territori.

Ai las, Jordi Sànchez de JUNTS, ja m’ho imaginava que la cagaria. Qui el va posar al davant? DIMISSIÓ IMMEDIATA! ja no val per a la Independència, ara no!  el 10-09-2017 ja tirava pilotes fora. Tots els votants de Junts  frustrats i enganyats, el 1r-O   i  la  DUI 27-O  són i han de ser intocables! Ja no són dels polítics sinó que són del Poble.

Censem-nos, coordinem-nos i persistim fins a la victòria final que només serà una, la nostra plena Independència.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS: AL CxR JA SOM 97.764. Fins els 185.000 siguem el 1r Partit de la República Catalana Independent. (Ai las: Jordi Sànchez/JUNTS i Junqueras/ER, caput!)

Alguns comentaris de:

https://www.vilaweAb.cat/noticies/nosaltres-som-els-amos-de-la-seua-por/

 

Josep Gualló      08.06.2021  |  23:22

EM SENTO IMPORTANT ESSENT AMO DE LA POR D’ESPANYA I QUE HO VEGIN

La referencia a la reunió de Oslo és molt adequada com a comparació. Llàstima que tenir la paella pel mànec com tenen ara els de l’exili, no nosaltres, no assegura la victòria. Tal com veiem a Israel i Palestina el que ha fet és allargar sine die el conflicte i portar a Israel a la irrellevància.

El que si ha assegurat és el suïcidi polític de Junqueras i amb ell arrossega a ERC que no pot fer res per evitar-ho. Des d’ara ERC és un cadàver.

Els qui seguim bregant per la república Catalana Independent tenim una opció d’or per aconseguir-ho. Es apuntar-nos al Consell per la República que te la seu a Waterloo lluny de les urpes espanyoles.

L’ordinador que et registra com a membre, funciona les 24 hores del dia* . El que cal pagar per apuntar-se, és voluntari amb un mínim de 10 euros per persona
Podeu buscar informació a” http://www.consell per la república .cat ”

Si arribem a la mateixa xifra de vots independentistes que vam aconseguir en les darreres eleccions. (quan els vots d’ERC encara comptaven), tots ells lluny de l’abast de les ungles espanyoles tenim assegurada la República Catalana Independent, no sé amb quant temps, però segur que curt.

*<JA SOM 97.762, …>

ESTUDI D’ARQ. JOSEP BLESA, SLPU JOSEP     08.06.2021  |  23:40

Una puntualització que no és sobrera:

“L’exili als Països Baixos” és plural i divers, i hi ha un ventall que va des de centre fins a la socialdemocràcia: Puigdemont, Comín, Ponsatí, Puig, etc. I s’hi veu un alt grau de coordinació.

Els encarcerats a dintre l’estat colonial també és divers, però res tenen a veure les declaracions de Rull a Rac1 amb el Basté de fa pocs dies explicant les vexacions a Estremera i les manifestacions de Turull en la campanya del 14 F amb les manifestacions públiques dels Sòl (millor que Sol, per situar-lo aprop del fang amb que ens té acostumats), Sabrià, Aragonès (el fillol dels IBEX-35 colonials), Tardà, Rufian, etc. que estan acabant d’arredonir la “Revolució Pendent” de Girón de Velasco 80 anys després.

I què dir del duo Jonqueres-Sànchez?

Ho he dit aquesta vesprada per a Jordi ( i ho sent perquè ens vas ajudar força quan la Pantanada de Tous), però també serveix per a l’Oriol, que mai has fet res pels teus commatriotes de la Sénia cap avall (traint els pactes de 1989-91):

“CLAR QUE NO, HOME ! A QUIN SANT ! (L’U d’octubre no era per a la independència)

NOMÉS VA SER PER A QUE LA POLICIA COLONIAL S’ABRAONARA CONTRA ELS ENGANYATS I ELS/ENS “ESCALDAREN” A BASE DE BÉ.

Vés i explica-li-ho a qui va tindre un cobriment de cor, li van traure un ull, o li van rebentar el cap….vés-hi, aneu-hi si teniu collovaris. Sou uns cagamandúrrios sense dignitat, ni trellat!

COM DIEM A VALÈNCIA: ME CAGUE EN LA MARE QUE VOS VA PARIR A TOTS !

A Reus i a Alcanar un bon feix de valencians pujàrem a posar el cos i defensar les urnes per a que poguéreu votar i declarar la independència d’eixe tros de la nostra nació. I l’esforç dels del nord -jugant-se-la per “passar” les urnes al sud, què? 

PS-1: I l’exili suís?…..el silenci és mortal. Als colonitzadors cal fer-los la vida impossible fins que entenguen que no els ix a compte el seu “negoci” que és l’extracció de rendes sobre nosaltres.

PS-2: En una situació colonial, tothom vivim -d’alguna manera- una mena d’exili exterior.

 

Jaume Bonet           08.06.2021  |  23:07

Els presos no han de manar. I que els polítics diguin si pensen que el referendum ja està fet i guanyat o no, per, si no queda altre remei,  passar a votar partits independentistes extra-parlamentaris. Tanmateix el 27 Oct. es va fer la DUI (tot i que es deixà aparcada, es va fer)
Convé que si dins Junts hi ha dues “ànimes” prenguin dos cossos diferents, i que la “bona”, la feel al primer d’octubre, envii l’altra a porgar fum. Després del disgust d’en Junqueras, ara el disgust d’en Jordi Sanchez.
Si l’estado hagués comprat en Junqueras i en Jordi Sanchez*  per fer caure la moral dels independentistes per terra, hauria fet un negoci excel·lent, estan fent molt bé sa feina. De moment tenim l’exili (i, potser?, na Laura Borràs). Si aquests fallassin …

*<matador de la Crida? >

Pere-Andreu Ubach      08.06.2021  |  23:01

Aquest exercici de realisme que reivindiques, Vicenç, lamento de dir que veig incomplert.

Si bé és cert que la via promulgada per ERC i amb la que combrega Junts està desconnectada de la realitat, i que la lluita judicial des de l’exili és un gran encert; això no vol dir que tot allò que es fa des de l’exili sigui encertat, ni de bon tros!

I des d’aquests editorials hi ha una gran mancança en assenyalar aquests errors. Cosa que no ajuda; i que fa que aquest exercici de realisme sigui incomplert.

Felix De               08.06.2021  |  23:13

Benvolgut Vicent. Després de la xerrada d’avui a Caldes i en general…. Perquè parles del Principat ? sinó tinc mal entès principat ve de príncep i una Catalunya republicana aquests personatges no hi tenen cabuda…. és com diu ciutat comptal… Crec que aquests termes haurien de passar a la història no ?

Gràcies per les editorials diàries, les espero cada dia !

Maria Rosa         08.06.2021  |  23:13

Crec que el momentum serà quan el MHP Puigdemont torni victoriós a Catalunya. Aleshores serà quan la gent hem de sortir de casa per no tornar-hi fins a ser una República Catalana. Un cop lliures el futur serà brillant!

PS: AL CxR JA SOM 97.764. Fins els 185.000 siguem el 1r Partit de la República Catalana Independent. (Ai las: Jordi Sànchez/JUNTS i Junqueras/ER, caput!)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!