Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

7 de maig de 2021
0 comentaris

A cada atac: DESVETLLEM i POTENCIEM EL CxR, els Consells Locals i demés grups de Defensors. Som 97.138, comencem i no parem!

A CADA ATAC UN ADHERIT MÉS !
A CADA ATAC UN PAS MÉS VERS LA INDEPENDÈNCIA !

SUMAR ADHERITS AL CxR
(Censats amb tot el que significa de compromís)
I EMPÈNYER EL CxR des d’ara mateix.

Som molts, prenem consciència de que som molts!
Comencem, continuem, coordinem-nos i no parem!

Tots els Defensors de la República Catalana Independent coordinats
en Consells Locals, CDR, Territorials i sectorials de l’ANC, Debats Constituents, Comentaristes de Villaweb, … etc., etc.
a cada atac espanyol hem de fer un pas endavant 
vers la Independència.

Ja som suficients per començar, qui s’ha censa’t és ciutadà lliure, no podem obligar els que encantats, realistes, depressius, etc,… volen ser dependents, maltractats i esclaus. No podem encallar-nos, tirem endavant.

JA SOM 97.138 els censats lliures a la República Catalana Independent i en augment.
 
Cada dia augmenten el nombre de censats al Registre Ciutadà del Consell per la República, un degoteig imparable de persones que volen esdevenir ciutadans de la nova República que estem edificant i institucionalitzant de moment a l’exili de Waterloo, per allunyar-nos de les urpes i de la supeditació espanyoles i així poder actuar lliures i de forma permanent.
 
CENSOS COMPARABLES DINS LA UNIÓ EUROPEA:
(Els catalans podem començar caminar!)
 
República San Marino (EU) cens = 32.471 persones
 
Principat de Mònaco (EU) cens = 39.148 persones

República de Malta (EU) cens = 420.000 persones

República de Catalunya (Waterloo) cens = 97.138 persones i en augment …

No esperem els dubtosos ni els encantats, els que s’excusen amb partidismes que no hi han de ser, no esperem els retardataris i molt menys els immigrants perpetus, veritables colonitzadors, fem via! Avancem! Si som … siguem!

La nostra veritable sobirania és a la incipient República Catalana Independent, de moment a l’exili de Waterloo, posem-hi tot el nostre esforç i la nostra esperança, no defallim.

Tot i això l’estratègia d’ara mateix de tots nosaltres ha d’ésser posar la banya perquè tots els votants del 1r d’octubre s’inscriguin al Cens de la República.

 
Fer gran el Consell per la República, inscriure-hi tothom qui va votar el 1r d’octubre del 2017, és la millor acció estratègica unida de tots els que volem Catalunya Lliure i plena, de tots els que volem edificar la República Catalana Independent.
 
Després del Referèndum d’Autodeterminació, el següent pas pràctic i efectiu és comprometre’ns tots en fer tot l’humanament possible per assolir l’objectiu de la Independència de Catalunya, fent real i forta la primera institució republicana.
 
És el pas que ara hem de fer. Ningú ens ho pot privar. No és feina dels polítics autonomistes sinó feina nostra, poble democràtic i apoderat que a partir d’ara ja no redueix la seva actuació només a votar cada quatre anys.
 
Avancem!
1r Referèndum, 2n DUI, 3r Eleccions 21D, 4t Eleccions 14F,
5è (ara) Fer gran el CxR, … 6è Eleccions a la Cambra de Càrrecs Electes, … 7è Referèndum d’acceptació i validació de la nova Constitució Catalana que ja ha de regir provisionalment a Waterloo, … Catalans, cap pas enrere! nosaltres el Poble Català no ens aturem! No ens podem aturar fins al dia del “PROU!” definitiu.
 

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC. Berguedans per a la Independència de Catalunya. 2002. (MxI)

———

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!