Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

29 d'abril de 2021
0 comentaris

Traguem les separacions imposades per França.. Fora França i Espanya. Visquem la Independència: DUI, LLENGUA, WATERLOO, TERRITORI …

 

Catalans, visquem la terra i la llibertat.
Catalunya sencera i viva!

Catalunya Lliure i plena!

Fora els ocupants de Catalunya.
Fora les forces i els poders d’ocupació.
Fora la terra i runa acumulada, el ciment i les balles de senyalització  que tanquen els passos entre banda i banda de les comarques del Pirineu Català.

A l’editorial d’avui, Vicent Partal, intentant explicar i quadrar coses que de cap manera podem normalitzar, s’equivoca: “Perquè, amb una mentalitat democràtica, es pot entendre que la policia espanyola i la Guàrdia Civil fessen allò que van fer el Primer d’Octubre. Costa molt d’entendre per la desproporció, però es pot entendre que aquella era la seua faena i responien a una decisió política.” No! no ho hem d’acceptar ni podem acceptar de cap manera, va ser un atac de guerra contra Catalunya, un atac més dels molts atacs continuats des de fa més de 307 anys, molts més anys encara  perquè la guerra del 1714 i també la dels Segadors ja van ser provocades pels atacs permanents i continuats de Castella, monarquia i tropes, contra el nostre país, la nostra gent i els nostres drets.

Els invasors i colonitzadors de Catalunya sempre ens estant atacant contínuament. Uns més sibil·lins i els altres més barroers, malden per trencar i separar Catalunya amb el pretext de qualsevol excusa.

Ara mateix, els espanyols obligant-nos a vacunar les forces d’ocupació i els francesos tancant passos fronterers.

Fora la terra i runa acumulada, el ciment i les balles dels passos d’automoció a les comarques catalanes de banda i banda del Pirineu.

Fora els estats francès i espanyol de Catalunya, … FORA !

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS 1: Catalunya sencera. Visquem la terra i la llibertat. Fora els ocupants de Catalunya.
Fora les forces i els poders d’ocupació.

PS 2: Catalunya lliure i plena: Fora França i Espanya.
DUI, LLENGUA, WATERLOO, TERRITORI …

PS 3: Traguem les separacions. Fora França i Espanya.
Visquem la Independència:
DUI, LLENGUA, WATERLOO, TERRITORI …

——————-

L’estat francès ha bloquejat recentment cinc passos entre la Catalunya Nord i Sud. Traguem les separacions.

Notícia de Vilaweb:

El principal partit ecologista francès, l’e (EELV) ha organitzat una trobada avui a les 16.00 a la frontera que separa la Catalunya del sud i la del nord. És un acte amb la mirada posada en les eleccions regionals del juny, però en què també es vol donar suport al clam ciutadà que exigeix de tornar a obrir la connexió terrestre entre les dues bandes de la frontera.

Fa unes quantes setmanes que cinc passos fronterers es van tancar amb bloc de formigó per ordre expressa de la Prefectura del Departament dels Pirineus Orientals, amb la qual cosa es tallava la comunicació terrestre entre el Rosselló, el Vallespir i l’Alta Cerdanya, per una banda, i l’Alt Empordà i la Baixa Cerdanya, per una altra. L’acte de l’EELV es farà en un d’aquests cinc passos, al pont del riu Major, que uneix Costoja (Vallespir) amb Maçanet de Cabrenys (Alt Empordà).

“Hem triat aquest lloc per simbolisme i per denunciar la dificultat de les contrades transfrontereres, encara castigades amb aquesta decisió vigent de fa mesos”, diu Nicolas Berjoan, secretari departamental d’EELV Pays Catalan. També hi haurà Antoine Maurice, dirigent de Regions i Pobles Solidaris, candidatura en què s’ha integrat EELV a la regió d’Occitània i que és previst que expliqui la seva política transfronterera.

Aquesta falta de connexió terrestre s’ha traduït en una davallada en l’economia de les comarques, especialment al Vallespir, orientada al turisme procedent de les comarques del nord-est del Principat. El tancament del coll de Costoja obliga els vehicles a fer ús de l’autopista i de la N-II a la Jonquera – el Pertús, que és un dels passos que continuen oberts.

ICV i Equo van pressionar contra la moció dels Verds francesos que reconeix el dret a la independència de Catalunya

L’acte té importància política també al Principat. Fa poc el consell federal dels ecologistes francesos va aprovar una moció de suport a la independència de Catalunya si ho decidien els catalans. De fet, Nicolas Berjoan en va ser un dels impulsors. La formació política també aprofitarà l’acte per estrènyer llaços amb polítics del Principat, ERC, Junts, CUP, comuns …”

Catalans d’arreu de la nostra terra, de tots els Països Catalans i d’arreu del món, CENSEU-VOS al cens de la ja incipient República Catalana Independent, votada i guanyada el 1r d’octubre del 2017 i la DUI del 27 d’octubre del mateix any, obteniu així el document de la vostra identitat republicana digital amb el carnet físic i/o el QR digital emesos pel Consell per la República (CxR) a l’exili de Waterloo.


 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!