Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

1 de gener de 2021
0 comentaris

Assoliran prendre cos tots els independentistes de ferro? El 14-F trenquem la desunió.

Vols avalar l’independentisme de ferro?
Vols avalar la Coalició 1r d’octubre?

Pregunta d’Àngel Daniel (Twitter): Quin partit català té al programa electoral: – TOT l’etiquetatge comercial serà en català – TOTES les produccions audiovisuals tindran doblatge en català El meu vot és caríssim. Treballeu-vos-el.

Resposta de Força Catalunya, un dels socis de la recent Coalició Primer d’Octubre:

@CatalunyaForca ·12h

Benvolgut, et confirmem que a Força Catalunya ja hem denunciat (i guanyat) l’empresa Almirall justament per no etiquetar en català i anirem per totes les que menystinguin la nostra llengua, igualment exigirem el doblatge en català de tot el material audiovisual.

Comentari i pregunta de Salvador Molins, de Berga:

No sé si la Coalició 1r d’Octubre podrà assolir els avals necessaris per entrar a les eleccions del 14-F del 2021, però ara tenim l’ocasió de persistir en l’intent de configurar la unitat de l’independentisme de ferro. Per completar la DUI, per assegurar la Llengua, per edificar la incipient República votada i guanyada, per ser presents i eficaços a Waterloo.

Allò que Carles Puigdemont i Junts per Catalunya ens diuen que cal fer i volen fer: Disputar el poder!

Em faig o més ben dit us faig una pregunta, fins quan tenim temps per recollir avals?

I una altra pregunta, si un d’aquests fulls d’avals que ens podem imprimir nosaltres només té 1, 2 o 3 noms, és vàlid?

Si no cal que estigui ple per ser vàlid la recollida d’avals podria ser molt més ràpida i extensa. Per exemple: m’imprimeixo la fulla a dues cares, la signo jo i els que tingui més aprop que vulguin signar-la i us l’envio tot seguit a l’adreça convinguda. Seria possible i útil això?

Si fos vàlid tot seria més fàcil, convoquem per internet i que tothom qui vulgui segueixi aquest procés.

UNITS o SEPARATS ?   En que quedem Sr. Salvador Molins del CLR*/CDR/BIC?


Segueixo defensant per al 14-F  la unitat de tots els partits independentistes i crec que és possible, crec que la Sub-República seria presentar-se junts per guanyar Generalitat i Parlament amb clara majoria absoluta en vots i escons, com eines per a la nova i incipient República, respectant respectius escons i ideologies pròpies i posant tots els temes prèviament a debat i votació, les conclusions assolides serien la veu única dels independentistes en determinats temes, en altres temes es podria actuar amb la llibertat de vot de cada diputat o de cada bloc de diputats, no seria la primera vegada al llarg de la història que els catalans haguem sigut pioners en alguna cosa, Pau i Treva, primer Parlament a Europa, …

Però la via de l’anar separats s’ha anat imposant des que ER es va negar a la unitat amb l’excusa de que separats s’obtenen més vots, tot i que al final es perdin les eleccions en vots, el 21D en van treure més els Ciutadans capitanejats per aquella ‘montapollos’ enemiga de Catalunya, llavors el pacte va permetre guanyar escons però ha esdevingut en gran manera un govern estèril. També anar separats en les eleccions municipals va suposar potser treure més vots però al costós preu de perdre per a l’independentisme l’Ajuntament de la Capital de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Al final els vots excusa per a la divisió van ser un mal negoci monumental.

Els partits van separats, només el Poble els pot unir, de fet, votant en bloc a un d’ells, el que de veritat sigui més lleial al Mandat del Poble Català expressat en el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del 1r d’octubre del 2017, concreció del nostre Dret de Decidir, de la nostra decisió.

Ahir llegia un contundent escrit d’Ot Bou Costa ‘Ciutadans no se’n va en orris. És el procés, que se n’hi va, i tot es resitua’ (el trobareu sencer a   vilaweb.cat/noticies/ciutadans-illa-restauracio-aritcle-ot-bou/,  en el que ens diu:

“És molt probable que el 14 de febrer es repeteixi un empat tècnic entre Junts, Esquerra i, en lloc de Ciutadans, el PSC. Tant és qui guanyi, de fet: només canviaran els tempos. Per més que la retòrica de Junts sigui més dura o més teatralment confrontista, el balanç dels darrers quatre anys és d’una reculada rere una altra, i d’un esforç constant de l’independentisme institucional per desactivar-ho tot i així no haver de renovar-se i encarar-se a la veritat. El retorn d’Illa a Catalunya és un senyal prou lluminós que el país només evitarà embarrancar-se novament en l’eternització del conflicte si la gent sacseja els partits. Si no, que la independència deixi de ser l’eix troncal de la política catalana ens semblarà fins i tot lògic en les eleccions que vinguin després.”

Amb aquesta conclusió, Ot Bou, expressa molt bé la por que els independentistes tenim i el perill real que hi ha de que el sistema català-espanyol-català assoleixi adormir sinó esborrar el Procés d’Independència de Catalunya. Els partits polítics catalans, ara independentistes, viurien mol més bé i més tranquils com es vivia en la bassa d’oli de l’autonomisme obedient i cofoi i fals de l’època de Jordi Pujol, fals de cartró pedra, sense arestes, on als catalans l’estat espanyol no ens havia de llimar, expressió usada per Jordi Pujol en el seu darrer escrit de no fa gaires dies.

Subratllo de l’esmentat escrit la conclusió pràctica i final: “el país només evitarà embarrancar-se novament en l’eternització del conflicte si la gent sacseja els partits”

Doncs això per acabar: El 14-F  omplim les urnes de vots independentistes, per completar la DUI, per assegurar la llengua, per avançar Waterloo, omplim-les tant que una vegada més, als nostres polítics i els seus partits, al veure-ho els caiguin els seus dallonses a terra i d’espant no puguin tirar enrere.

Sobrepassem-los una vegada més! Persistim !

A la nit del 14-F, si assolim l’anhelat 50+1, sortim tots al carrer, quants més puguem millor, aquesta vegada sí, que no és cap delicte, sortim i quedem-nos-hi !

I sigui el que sigui, a partir del 15-F, continuem complint el Mandat d’edificar la nostra incipient República.  I seria molt convenient que en aquest Waterloo interí hi entressin a formar part amb veu i vot organitzats els independentistes de ferro com la nova Coalició Primer d’Octubre precipitats gràcies a la necessitat de manifestar críticament les mancances de Junts, CUP i ER entre d’altres.

No ho oblidem: VOTEM PER LA DUI, PER LA LLENGUA, PER WATERLOO.

Salvador Molins Escudé, Consell de la República Catalana Independent, del CDR*BIC.

PS1: Assoliran prendre cos tots els independentistes de ferro? El 14-F trenquem la desunió.

PS2: “el país només evitarà embarrancar-se novament en l’eternització del conflicte si la gent sacseja els partits” Ot Bou

PS3:  AVALS URGENTS PEL 14-F : https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/?p=275012




PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!