Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

8 de juny de 2021
0 comentaris

Més poetes catalanes (16): Pilar Canela


Pilar Canela Vila és nascuda a Cerdanyola del Vallès. És poeta i artista, especialitzada en poesia introspectiva.

* De jove, va estudiar la diplomatura de psicologia, fet que més endavant l’ajudarà a fer introspeccions en les seves obres literàries. A més a més, ha realitzat diversos cursos sobre psicoanàlisi i literatura.
* Col·labora activament en una associació modesta però amb ganes de potenciar la poesia, Ramat de Pedres. Aquesta entitat té com a objectiu fer arribar la poesia als oients.
* Ha publicat vuit llibres de poemes amb temàtiques diferents però sempre parlant d’aspectes personals. Ofereix literatura poètica als lectors des del 1995 amb Com un (parèntesi) de foc fins al 2005 amb Àngels, fades i bruixes de la sort.
* Així mateix, ha guanyat diversos premis literaris. La seua darrera obra, Àngels, fades i bruixes de la sort, va ser presentada a Cerdanyola del Vallès i hi van comparèixer autors com Màrius Sampere, Jordi Condal i Josep Colet, que van recitar poemes de l’obra i la van definir com “una fotografia dels sentiments de la Pilar”.

Obra Poesia
* Com un (parèntesi) de foc 1995 Els calius del marbre 1999 Com si m’hi anés la vida Editorial Granollers, 2000 L’íntim espectacle 2001 Ecos del temps 2002 Som del silenci Viena Edicions, 203 Galeria anònima Viena Edicions, 2005 Àngels, fades i bruixes de la sort 2008ç

BREU ANTOLOGIA POÈTICA
https://bocazas.ividu-accessoires.de/123781/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!