Col·laborant amb el 60è joc literari de “Tens un racó dalt del món”

 

Un cop més col·laborem en els jocs literaris del blog Tens un racó dalt del món (http://jmtibau.blogspot.com). Aquest cop, el 60è joc literari està dedicat a l’obra Benissanet, d’un dels grans escriptors de les Terres de l’Ebre: Artur Bladé i Desumvila.

Us mostrem un fragment incomplet d’aquesta obra i heu d’encertar les paraules que manquen entre tres opcions. Podeu trobar les instruccions al blog Tens un racó dalt del món. Si participeu tindreu opcions a obtenir els premis del mes: un Diccionari de la Llengua Catalana i convertir-vos en personatges del proper llibre del Tibau.

 5) És difícil comprendre, en efecte, si es miren les coses amb ulls d’home calculador, aquesta ostentació inútil de la primavera, aquesta prodigalitat de flors que neixen, viuen i moren sense deixar altre rastre que el de llur efímer esclat i una mica de perfum que s’emporta el vent. Allò que plau als … –la magnificència gratuïta, la finalitat sense fi, l’inefable, en un mot- irrita l’home que sap que tot costa suar.
a) poetes
b) joves
c) necis

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *