Canvi de data del CampreBloc

  
La celebració del CampreBloc tindrà lloc finalment el diumenge 16 de desembre a partir de les 17.30 hores, al Casal Francesc Llop de Campredó. Hem hagut de canviar la data perquè coincidia amb la manifestació organitzada per les plataformes ebrenques a Tortosa, en la qual volem participar per protestar contra el projecte de desdoblament de la N-340 del ministeri de foment que té previst dividir els  nuclis urbans del nostre poble.
Volem donar-li un gran relleu  a aquest acte, atès que serà el primer que organitzem des de l’Associació Cultural Soldevila, que formarà part d’un cicle d’activitats en les quals volem treballar el camp de les noves tecnologies, la literatura, la música popular, la pintura, la defensa del patrimoni arquitectònic medieval, els contes infantils, etc.
Donarem el tret d’inici amb la presentació dels blocs d’autors campredonencs, que ja comencen a fer goig en nombre: Campredó templer, Lo sifo, Lo barber, Calgru, Gabi opina, UE Campredó, els d’Oriol Gracià i els d’Emigdi Subirats.
Posteriorment, celebrarem la tertúlia del JordiBloc. Aquest curiós nom, que pot sorprendre més d’un blocaire,  fa referència al fet que convidarem blocaires ebrens que es diuen Jordi. De moment, ja han confirmat la seua presència: Jordi Jordan, Jordi Arrufat, Jordi Perales i Jordi Andreu. Qualsevol altre Jordi que no hagi estat convidat, és perquè se’ns ha passat per alt, el qual, pot, òbviament, posar-se en contacte amb nosaltres si li interessa participar-hi. La nostra intenció ha estat donar-li una dimensió ebrenca a aquesta trobada blocaire, per poder tenir una més gran difusió i assistència de públic.
També farem la presentació dels bellíssims "potcasts" que enregistra el company blocaire Jaume Llambrich, d’El basar de les espècies, el darrer dels quals dedicat a Joan Cid i Mulet, en el centenari del seu naixement.
Finalment, farem el lliurament del premi Top Ten ebrenc, al millor bloc de les comarques centrals dels Països Catalans, després que tot un seguit de blocaires estan enviant-nos les seues votacions. Encoratgem encara tot aquell que no hi hagi pres part a fer-nos arribar el seu vot. El premi consistirà amb el lliurament d’un lot de llibres de l’editorial Cossetània de Valls.
Acabarem l’atapeïda jornada amb un refrigeri del qual se n’encarregarà el Consell Assessor de Campredó. Ja sabeu que molta gent acudeix als actes per la pasteta i la mistela, més que per l’interès en les noves tecnologies, i s’ha de buscar clientel·la com sigui.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *