El Mont

No és el món

10 de març de 2008
Sense categoria
8 comentaris

El PSOE es menja als d’ERC i als d’ICV.

Espectacular la patacada dels d’ICV-IU a nivell de tot l’Estat Espanyol, i també la patacada dels de Can ERC. Ni les previsions més pessimistes, incloses les de, El Mont,  preveïen aquesta davallada dels socis dels PSOE en el Tripartit.

Tampoc a Can CIU poden estar contents, tot i no……

perdre, es queden allà on estaven. Poden tenir alguna clau a Madrid però el fet de no aconseguir remuntar i més després de la patacada d’ERC no és un bon senyal.

Amb tot plegat, el nacionalisme català per 4 Diputats i més de 400.000 vots. I malgrat els esvorancs, el PSOE guanya vots.

Mala peça al teler, te ara el nacionalisme català. Que pagarà un preu molt alt pels errors d’uns i altres.  Però sobre tot pel d’ERC, en donar tot el poder de Catalunya al PSOE.

  1. Per tant, per castigar a Esquerra per donar tot el poder de “Catalunya al PSOE”, els electors han decidit de donar-li encara més poder als socialistes, i al PP … No acabo de veure clar la lògica de tot plegat. En aquestes eleccions l’independentisme a perdut, principalment, per els seus propis complexos d’inferioritat. Desde el sobiranisme, qualsevol motiu es bó per deixar i permetre que el PSOE i el PP tinguin les majories més amplies possibles. I això si que es un fet diferencial que justifica clarament que siguem un país ocupat.

  2. ERC, IC-V i CiU han han caigut en el parany espanyolista del PP-PSOE, és a dir han jugat a salvar el PSOE del PP i ho han aconseguit.

    A canvi de qué?  Primer per un plat de dentilles i en tot cas de cedir al xantatge que els espanyolistes utilitzen per a tindre la financiació que de per sí ja els correspon.

    I de segon ERC de desbalafiar la confiança d’un capital humà depositada amb ella recolçant els botxins ‘bons’ contra els botxins ‘dolents’ i no saber capitalitzar el descontent generat des de l’oposició més estricta que és la que la va dur a creixer exponencial ment.

    Doncs el PSOE persegueix el mateix que el PP però sense que és note amb guant de seda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!