El Mont

No és el món

3 de gener de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Catalunya continua emprenyada.

Un cop s’acoste el final de les festes nadalenques i a poc a poc la rutina diària torna a ser el normal, comencen a treure el nas els greus problemes del País, mig amagats fins ara, darrera els aparadors d’aquestes festes.

Als problemes de mobilitat,  ja habituals caldrà…….


anar-hi sumant una ràpida i creixent inestabilitat econòmica, plena d’incerteses. S’acosta un començament d’any força complicat i que, a la més mínima pot fer saltar més d’una espurna en algun lloc.

Amb aquest panorama, estem a poc més de dos mesos d’unes eleccions que poden ser, si fa o no fa, com totes les altres, sense sorpreses destacades. Però amb les circumstàncies actuals, si els nostres polítics no estan fins, poden comportar alguna sorpresa desagradable per alguns. 

Els electors no estaran per  romanços i tenim una classe política massa acostumada a enredar-los. Entre les emprenyades pel mal funcionament d’algunes infraestructures i les cabrejades laborals i econòmiques, la sensibilitat dels votants serà màxima.

Compte doncs, amb el que ens diuen els nostres aspirants a polítics, no fos cas que també alguns es quedessin sense feina. La gent no estarà per romanços i quant el votant està pressionat i emprenyat, pot ser molt més racional i gens tolerant amb certes actituds massa habituals de la nostra classe política.

No seran  unes eleccions per anar a vendre fum. I el que ho faci pot acabar a la foguera.

" …. una nació mai no serà lliure si els seus fills no volen arriscar llur vida en el seu alliberament i defensa. "

LL.M. Xirinacs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!