El Mont

No és el món

14 de maig de 2007
Sense categoria
0 comentaris

Vota ANB. (Acció Nacionalista Basca )

Des de el Mont no els podem votar, però si algú amb dret de vot al País Basc ens llegeix l’hi demanem el vot en les properes eleccions municipals, per les llistes electorals d’ANB.

Personalment no coneixem a cap dels integrants d’aquestes llistes, però……………… 

entenem que son persones que defensen una opció política pel seu País tan legítima com qualsevol d’altre. Si l’Estat Espanyol els considera Terroristes doncs que els tanqui a la presó i si no, que els deixi participar de la vida política.

Demanem el vot per ANB atès el vergonyós  paper que el PP i el PSOE estan fent en tot aquest afer. Semblaria que estan més interessats en mantenir el conflicte armat al País Basc, que en cercar la Pau. Ara que, tampoc es pot dir que el paper que fan  d’altres formacions polítiques sigui  l’ adequat.

Sense diàleg l’únic camí que queda és el conegut de la violència. Si l’Estat no vol afluixar i ETA tampoc, no hi cap altre solució. Que guanyi el més fort, a l’estil d’avanç.

Si voleu cercar ponts i camins per la Pau, si voleu cercar el reconeixement de  tots els pobles d’Espanya, VOTEU ANB.

P.D.- Si la Fiscalia considera que aquest Post és constituïu d’un acte de Terrorisme, a triar, si pot ser que faci venir els Mossos, amb la Guardia Civil no ens entendríem pas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!