Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

6 d'octubre de 2020
0 comentaris

Poetes catalanes (136): Gòria Ganga

Gòria Ganga va néixer a Cervera del Maestrat i viu a la ciutat de Tarragona. Va estudiar Filologia Catalana i Geografia i Història. És publicista de professió i pèrita judicial.

* Ha obtingut premis i reconeixements a diversos Jocs Florals i concursos, arreu de Catalunya: Tarragona, Almoster, Lliçà de Vall, Igualada, La Sedeta (Barcelona), Poesia Viva (Barcelona), Ciutat Vella (Barcelona). La Tardor ACA (Barcelona), entre d’altres…
* Ha publicat en reculls col·lectius i revistes, i ha participat de forma activa en diferents col·lectius literaris tant dels Països Catalans (La Catedral i l’Antiquari) a Tarragona.
* És delegada de Tarragona i Castelló de la Fundació Antonio Machado a Cotlliure (França), el grup Poesia Viva i els seminaris d’Investigació Poètica i Filosòfica a Barcelona.
* Al mes de maig de 2016 li concedeixen el títol de MESTRE EN GAI SABER, als Jocs Florals d’Almoster (Tarragona).
* Al mes de novembre de 2016, li concedeixen el títol de MESTRE EN GAI SABER, a l’Ajuntament de Barcelona, als Jocs Florals de la Tardor.

OBRA POÈTICA
* 2001 – Ressons del meu paisatge.2002 – L’ull de la Posta.2003 – Violència.2004 – Doll de Foc.2006 – Íntima paradoxa.2007 – Versos Polièdrics.2009 – Pas a pas.2011 – La llum blaveja. 2014 – Realitats de la Realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!