Diari de Confinament (23)

De bon matí m’he posat a fer el dinar. Quan em toca cuinar, sempre m’agrada deixar-lo enllestit ben d’hora, així puc tindre la resta del matí per mi.  He repetit el mateix menú que el dissabte passat, pataca  en bajoques, les quals s’havien de despunxonar anteriorment, així com he fet paral·lelament gaspatxo.

L'escriptora rapitenca Carme Cruelles presenta el seu poemari 'Com ...

Carme Cruelles

Quan he agafat l’ordenador vora les 9, he corregit una estona abans de posar-me en la tasca feisbucaire. Avui el joc literari l’he dedicat a la Carme Cruelles. Es tracta d’una poeta amb una projeccció extraordinària. Té uns grans coneixements de la poètica catalana, els quals tenen gran influència en la seua obra. És una de les 4 grans veus de dona que han revolucionat la poesia comarcal els darrers mesos, conjuntament amb: Sílvia Panisello, Montse Boldú i Conxita Jiménez. S’ha especialitzat igualment en la creació de haikus i tankes d’influència japonesa, uns tipus de composicions que també conreo amb gran assiduïtat.

El cas dels sobresous a l'FMC esquitxa l'exalcalde de Flix, Pere ...

Pere Muñoz

També he dedicat l’apartat d’Els nostres veterans lletrats a la figura de Pere Muñoz. Va ser alcalde de Flix en diverses ocasions, pel PSUC i per ERC, i del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. És tot un referent en política comarcal. A més, és un bon historiador que ha realitzat notables estudis sobre el seu municipi i la fàbrica Cross.

He composat novament 5 jotes que les he guardades a la secció blocaire Jotes de confinament. Llavors, m’he posat a corregir practice tasks de l’ioc, i a escoltar alguns audios tardans que m’han enviat els xavals de l’institut.

Damià Grau tornarà a encapçalar la llista d'ERC Campredó per a les ...

Damià Grau

Passat el migdia, he sortit a fer alguns espàrrecs pel voltant, mentre he fet la xerradeta amb l’amic Damià Grau, l’alcalde de Campredó. Sempre enraonem sobre coses diverses, i hem passat una bona estona repassant aquesta tràgica actualitat que ens envolta.

Havent fet el descans del migdia, frase redundant de cada apunt, he tornat a sortir a fer uns espàrrecs. M’autoproclamo l’esparreguer més important del regne!! Una broma que va bé aquests dies. M’he posat a fer menjar blanc, unes postres que m’encanten. No fa gaires dies em va escriure el Dr Artur Quintana per preguntar-me com es feia el menjar blanc a l’Alguer, diferent d’aquí però em va encantar.

Ja al vespre he elaborat un nou apunt de la secció El meu Manel Ollé, aquest cop dedicada a la nostra relació particular amb l’Ombra rogenca de la lloba, així com he enregistrat tres poemes per a grups diversos que me’ls han demanat. Dia complert. Ara a gaudir d’una bona lectura.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *