Obra Artística de Francesc Llop i Marqués (9)

Novament en aquest apunt hem de tornar a posar en relleu la seua magnífica elaboració de nus. Va ser indubtablement una de les seues grans especialitats, la qual li va merèixer rebre tot un seguit d’elogis de la crìtica d’art del seu temps. És l’autor de centenars de dibuixos amb el cos femení, així com alguns amb el masculí, tots els quals d’una remarcable qualitat.

La primera imatge s’anomena Dos dones, i té un cost estimat d’uns 30 euros. L’han descrit a la web com un carbonet sobre paper, signat a l’angle inferior esquerre, que mesura  55,5 x 68 cms i 92 x 104,5 cms de marc. Es tracta d’un dibuix esplèndid, fruit d’una gran perfecció tècnica.

Francesc Llop Marqués Paintings for Sale | Francesc Llop Marqués ...

Aquest segon dibuix mostra igualment una gran bellesa plàstica. Destaca la magnífica elaboració del cos, amb un rostre que desprén total tranquil·litat. És a dir, un cos humà en repòs estrictament elaborat.

foto de Emigdi Subirats.

La següent imatge esdevé tot un pòster impressionant, que es recrea amb la bellesa d’un cos al natural amb una posició ben espontània a la recerca de destacar justament aquesta bellesa.

Francisco Marqués LLop Arte Español, Siglo Xix, Desnudos, Painting, Arte En España

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *