Obra artística de Francesc Llop i Marqués (6)

En aquest sisè apunt voldríem de destacar la varietat de l’obra artística llopiana. Ja l’hem anat reivindicant anteriorment com a un gran paisatgista i dibuixant del cos humà. Just ara hem triat estrictament per l’ocasió 4 obres ben representatives de la seua gran capacitat d’elaboració de cossos humans perfectes, i el seu colorisme que aconsegueix atreure la retina envers bellíssims colors incrustats en igual de bells paisatges.

 

Francisco Llop Marqués.

Oli carbó 40 x 30, es troba al web individuocotidiano.wixsite.com.

Ens trobem, indubtablement, davant d’una autèntica obra d’art, i d’una de les seues millors produccions pictòriques. Data de 1935, en un moment àlgid de la seua obra artística, quan ja havia estat guardonat amb l’oli “El Llobregat”  a l’exposició internacional de Barcelona de 1929, i havia pres part en nombroses ocasions en les exposicions col·lectives titulades “Barcelona vista pels seus artistes”.

Aquest és un quadre de Cadaqués, que està valorat en 2.599 euros. No disposem de fitxa tècnica. Destaca que és un dels pocs paisatges marítims del pintor campredonenc.

Artwork by Francisco Llop Marqués, 2 works: Paisaje y Paisaje de Tortosa ("Llacuna"), Made of Oil on cardboard and oil on board

Paisatge de Tortosa. Oli sobre carbó exposat a la pàgina web mutualart.

Artwork by Francisco Llop Marqués, Paisaje con ermita, Made of Oil on cardboard

Paisatge amb ermita, pintat envers el 1950, oli sobre carbó que mesura 34,5 x 43,5 cm. Representa un dels seus habituals paisatges, tot i que amb colors molt més vius, sobretot les tonalitats verdoses.

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *