Obra artística de Francesc Llop i Marqués (2)

Aquest bellíssim retrat porta com a títol “La dona del vestit roig”.  Es troba en oferta al catàleg d’antiguitats online Proantic, pel preu de 550%; a la vegada que publiciten que es troba en un molt bon estat de conservació. L’obra pertany a Antiquités Rolland, de La Coquille, a França. La descripció en anglès ens el presenta de la següent manera:

Very beautiful portrait of a lady of quality; oil on canvas signed F.Llop top left and dated 94 (1894). This portrait can be attributed to Francesc Llop Marqués (1873-1970), Catalan school, late nineteenth, twentieth. Oil in good condition (a small restauratio 60 cmX50 cm.

Period: 20th Century
Style: Other Style
Condition : Très bon état

Material : Huile sur toile
Width : 38 cm 50 cm
Height : 46 cm 60 cm

Indubtablement és una molta mostra de la seua gran categoria com a retratista, que reivindiquem ara i adés.

 

 

F. Llop (1875-1970), "lady At The Red Dress, Hst, Spanish School

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *