Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

16 d'agost de 2018
0 comentaris

El meu Manuel Pérez Bonfill (12)

El nostre professor de sempre ens diria a classe (quasi el veig pronunciant aquesta asseveració): “avui dia si no estàs a internet, no existeixes”. Tanmateix, hem aconseguit que la seua presència a internet hagi estat plenament fructífera. En l’apunt anterior vam incloure el meu article a la pàgina Lletra de la UOC, tota una aportació literària de la universitat. També el seu biògraf, Xavier Garcia, va publicar l’estudi corresponent.
https://lletra.uoc.edu/ca/autor/manuel-perez-bonfill/detall
El periodista Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística a les Terres de l’Ebre, va crear el bloc Els 90 de Manolo, que ens serveix com una mena de magatzem on es va recopilar totes les activitats de l’any Manuel Pérez Bonfill. Se’ns dubte, una tasca magnifica que agraïm profundament.
http://rolculturamanolo.blogspot.com/
Al bloc Beaba, del Centre d’Estudis Lingüístics i literaris de les comarques centrals dels Països Catalans, podeu trobar la informació sobre la seua obra publicada, tant de manera individual com col•lectiva.

https://www.beaba.info/modules.php?name=topMusic&op=artist&idartist=172
La Institució de les Lletres Catalanes va incloure la seua figura al Qui és qui, una de les webs més recomanables quant a informació dels principals autors en català. http://www.lletrescatalanes.cat/ca/index-d-autors/item/perez-bonfill-manuel
Al meu bloc Lletres Ebrenques vaig dedicar una lliçó al nostre professor, en el marc d’un estudi detallat sobre la literatura escrita a les nostres terres al llarg de les centúries.

http://lletresebrenque.blogspot.com/2011/12/unitat-29-manuel-perez-i-bonfill.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!