Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

12 de juny de 2013
0 comentaris

4 pàgines feisbuc de Soldevila

Soldevila aposta amb força per les noves tecnologies i les possibilitats que les xarxes socials ofereixen per a la difusió de la nostra activitat lúdica, cultural, educativa i social. Comptem amb quatre pàgines feisbuc, les quals actualitzem gairebé cada dia. Hi incloem tota mena d’informació sobre els certàmens que organitzem, així com serveixen com a magatzem informatiu. Disposem d’un important nombre de visites, cosa que ens permet difondre informació abastament. En un moment en què les subvencions públiques han estat retallades durament (per a algunes associacions més que per a unes altres…), les xarxes socials adquireixen tot un futur ja que depenem altament d’elles quant a la difusió del nostre producte. 

Les quatre pàgines esmentades són les següents: Mestràlia, Curt-Redó, Jornades del patrimoni històric i Francesc Llop i Marqués. 

MESTRÀLIA 

https://www.facebook.com/firamestralia?fref=ts
 
En aquesta pàgina incloem informació sobre els grups musicals que han actuat o actuaran al certamen. Donem també molta importància a la modesta trajectòria dels grups de balls i dances de Campredó i a la Colla de grallers i tabalers local. Li hem donat molt de dinamisme que l’ha convertida en una pàgina molt popular.

CURT-REDÓ
 https://www.facebook.com/curtredo?fref=ts
festival, Dóna informació sobre la programació del certamen, Curt-redó film festival, el festival documental de les comarques centrals dels Països Catalans. Difon la tasca cinematogràfica dels seus impulsors, i informa de l’activitat d’altres cineastes que han passat pel certamen.

JORNADES DEL PATRIMONI HISTÒRIC

 https://www.facebook.com/patrimonicampredo?fref=ts
És una pàgina que va estar molt activa durant els mesos de preparació de les extraordinàries jornades del Patrimoni històric, que vam organitzat Soldevila i Lo riu, i que van donar uns fruits esplèndids, a part d’una altíssima presència de públic a tots els actes. Vam incloure-hi articles d’opinió, referències històriques, anàlisis interessants de fets històrics, etc.

FRANCESC LLOP I MARQUÉS
https://www.facebook.com/pages/Francesc-Llop-i-Marqu%C3%A9s/165764080177932?fref=ts
Aquesta és la pàgina que dediquem a la figura de l’il·lustre pintor campredonenc, Francesc Llop i Marqués, la qual ha esdevingut tot un magatzem informatiu sobre la seua vida i obra, a la vegada que ens serveix per difondre les diverses webs que promouen la venda de la seua obra, molt apreciada entre els amants de les aquarel·les, el paisatgisme i el colorisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!