Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

19 de març de 2011
0 comentaris

El programa Quedem d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre

APUNT D’ÒMNIUM CULTURAL A LES TERRES DE L’EBRE

El 2 d’abril ha estat el dia escollit per engegar el programa Quedem? a les Terres de l’Ebre. La primera activitat serà una visita al castell de la Suda i a les muralles avançades de Sant Joan, a la ciutat de Tortosa. Els socis que ho desitgin poden participar-hi de manera gratuïta.
Aquest programa que promou la cohesió social i fomenta la interrelació i la participació en la vida social, en igualtat de condicions, per a tots els ciutadans de Catalunya, porta des de l’any 2006 organitzant un gran nombre d’activitats a diferents comarques de Catalunya, i ha mobilitzat més de 25.000 persones.
Durant tot el 2011 el Quedem? serà present a les Terres de l’Ebre amb tres activitats que es desenvoluparan a la ciutat de Tortosa els mesos d’abril, juny i novembre. En aquesta primera activitat del dia 2 d’abril descobrirem i redescobrirem el castell de la Suda i les muralles avançades de Sant Joan. I compartirem amb tots aquells que hi participin una bona estona de conversa, cultura i noves experiències, amb la típica tertúlia que acompanya qualsevol activitat Quedem?
La intenció d’Òmnium amb el programa Quedem? és oferir respostes des de la societat civil, amb el compromís d’una aportació crítica per a la millora del país, la llengua i la cultura. Aquest compromís inclou els nous ciutadans de Catalunya, els que fa molt que hi viuen i els que sempre hi han viscut. Per això el Quedem? no és un programa per a immigrants, sinó per a ciutadans que volen descobrir i redescobrir el lloc on viuen (els seus indrets, la història, les propostes artístiques, el teixit associatiu…).
El programa Quedem? és una proposta inèdita, creada i coordinada per Òmnium Cultural amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tortosa i el Consorci per a la Normalització Lingüística.
Per a més informació www.quedem.omnium.cat a terresdelebre@omnium.cat o al telèfon 693 38 77 09.
Òmnium Terres de l’Ebre
http://terresdelebre.omnium.cat/www/terresdelebre/ca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!