Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

10 d'abril de 2010
2 comentaris

Terres de l’Ebre, vida i colors, de Vicent Pellicer

Magnífic llibre il·lustrat que desperta tot l’interès per a recórrer les comarques de l’Ebre després d’un llarg i fatigós hivern. És el moment d’aprofitar el bon temps per buscar  els colors de la terra i la vida i gaudir plenament de les troballes del paisatge del Delta, la vall de l’Ebre, la Plana i el Port.  

Aquesta és la targeta de presentació d’un llibre esplèndid de l’amic i escriptor jesusenc Vicent Pellicer: Terres de l’Ebre, Vida i colors.
Editat per Cossetània edicions, de Valls (Alt Camp), ha estat tot un gust i un honor haver realitzat personalment la traducció a l’anglès dels textos d’aquest llibre, que acompanyen un ampli recull fotogràfic, tota una galeria oberta a la bellesa natural ebrenca. El nostre Delta de l’Ebre, la nostra plana montsianenca, el nostre port, els nostres moixons, les nostres plantes, la nostra gent, els nostres colors… tot ben nostre.
El següent text és la traducció anglesa de la contraportada:
I would dare to say that there is no life more pure than that which springs from the very heart of nature. The vegetation, valleys, ravines, rivers, mountain ranges, hilltops…, the splendour of its beauty charming us and inviting us to walk there; persuading us to return to our roots and communicate with the wildlife, especially the birds, ever faithful to land and water, living there since time immemorial. The voice of our ancestors, of our consciousness, reminding us who we are, where we come from, and where we must head for, as we ourselves are living nature! The Ebro Lands are nature in its pure and wild state!

  1. Bona nit,

    m’encanta el teu bloc: és clar i ofereix informació interessant i detallada.
    Aprofito que parleu de Terres de l’Ebre per presentar-vos un allotjament turístic a Gandesa (Terra Alta): LA CASA DELS ABEURADORS, un conjunt d’apartaments turístics de qualitat des d’on podreu conèixer i gaudir de l’entorn històric, la natura (Via Verda Val de Zafán), i el bon vi…

    Ja ho sabeu, aquest estiu, us esperem a la casa dels abeuradors.

    http://www.abeuradors.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!