“Cock”, de Mike Bartlett

No hi ha gaires coses a dir d’aquesta obra. És una comèdia (no pròpiament romàntica) amb un triangle amorós peculiar com a element principal. Pau Roca i Albert Triola són una parella que veu trontollar la relació quan entra en escena el personatge que interpreta Mar Ulldemolins i que farà dubtar d’orientació sexual el personatge de Pau Roca. Tot plegat, una comèdia d’embolics amb uns diàlegs més o menys previsibles però divertits i amb una escenografia gairebé inexistent. És a dir, ideal per si voleu passar una tarda o un vespre agradable i despreocupar-vos de les tribulacions. És una comèdia fàcil sense ser xarona en cap moment i amb una interpretació fantàstica per part de tots els actors. El que em va cridar l’atenció és veure el canvi de registre d’Albert Triola, del mossèn que interpreta a la sèrie La Riera, a un gai que estima de debò el seu enamorat. Però el teatre és això, oi? Que els bons actors sàpiguen canviar de registre sempre que calgui.

De moment, al Club Capitol fins a l’1 d’abril. Potser després va de gira per Catalunya.

Quant a Elsa Álvarez Forges

Barcelona, 1976. Sóc llicenciada en Història, en Filosofia i en Documentació, i graduada en Cant i en Arxivística. Arxivera a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet i aprenent de novel·lista. Melòmana, teatròfila, lectora, serièfila i cinèfila (em penso que per aquest ordre).
Aquesta entrada ha esta publicada en Teatre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.