Pensaments d'un pobre il·lús somiador

La política municipal des de l'òptica d'un jove amb ganes de canvis radicals

17 de novembre de 2014
0 comentaris

El dimoni

Darrerament a la nostra pacífica, agradable i perfecte vila han aparegut diversos éssers que no contents amb la pau regnant característica de la nostra vila reclamen instaurar el caos i la degeneració arreu… Volen transparència, potenciar les iniciatives culturals i que els vilatans participin activament de la política municipal, sento fer-vos llegir aquestes paraules però és necessari que tothom sàpiga que pretenen fer i que els ho impedim!

Podria ser fins i tot que enganyessin algun incaut, que la gent s’empassés la bestiesa que hi ha altres formes de fer política, que sense la rancúnia i l’odi poguéssim construir un projecte pel poble… Ús ho imagineu? Un projecte pel poble i no contra una part del poble? Abans d’acceptar això crido els genets de l’apocalipsi!

La única cosa que podem fer nosaltres, homes de bé, és fer servir el noble art conegut com a difamació! Us imagineu que utilitzéssim el debat, els arguments racionals i contraposéssim projectes? Només de pensar-hi ja tinc esgarrifances…

Així que convido a totes les persones de bé que habitin la nostra vila a que escampeu rumors, mentides i sembreu la por arreu perquè aquests servents del diable no rentin el cervell a ningú més i expulsar-los de la nostra vila dels àngels.

Atentament,
Un àngel caigut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!