FEM MEMÒRIA (4): VICTOR VALDÉS

El text que segueix, el vaig escriure l’any 2006… com han canviat les coses i les idees d’aquells -molts- culers que criticaven al que avui te el record d’imbatibilitat!

EN DEFENSA DE VÍCTOR VALDÈS

ELOI | 22 Octubre, 2006 23:44

 

No es pot escriure en calent, ho se. Menys, desprès de perdre amb el Madrid, ho se. Però es que el tema d’en Víctor Valdès ja fa temps que hem toca molt allò que no sona.

La majoria de culers, quan es perd un partit, el critiquen. Altres ho fan tant si perdem com si no. En Valdès te, sembla ser, un pecat original: va sortir de la pedrera del Barça.

Si en comptes de Víctor Valdès es digués Vijtor Valdesenko, o Vic Valdez, tot Déu el trobaria genial perquè havia costat 20 milions d’euros (o més). Però, no… es de la casa i ha sortit gratis.

I això, no ho pot suportar molta gent.

Doncs mireu, jo segueixo al Barça i soc culer des de que tinc ús de raó i, des de l’època d’en Salvador Sadurní, no havia sortit un porter com aquest de dins de casa.

Hi ha que dir-ho: Víctor Valdès, es un tros de porter. Se que jo exagero quan dic que es el millor porter del món… o, potser no exagero tant.

Culers…, no fem com els catalans fem habitualment. No tinguem aquest auto-odi a tot el que es nostre i ens representa.

Ni que sigui tan sols per reafirmar-nos, valorem el que tenim a casa.

Penseu-hi, collons!

Víctor Valdès, el millor porter del món.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *