GRÀCIA 1850

ser català és un luxe, ser de Gràcia, un privilegi

17 de setembre de 2011
Sense categoria
4 comentaris

HOSPITAL DE SANT PAU O CARME CHACÓN?

Bum, bum…!!!

Sant Pau, l’hospital que –segurament- amb Bellvitge i Vall d’Hebrón cobreix sanitàriament mes població, es veu obligat a presentar un ERO per a 1.500 persones. L’objectiu és el d’estalviar-se 26 milions d’euros. Objectiu que els imposa el Govern.

Carmen Chacón, ínclita ministra de Defensa del “gobierno amigo” d’aquí al costat ha dilapidat en la compra de material bèl·lic l’any 2010, més d’11.600 milions d’euros.

Si fem una petita regla de tres veurem que el que ha de retallar Sant Pau a costa de 1.500 treballadors (amb les seves famílies) representa un escandalós 0,22 per cent del que la Chacón s’ha gastat en tancs.

Per bé que trobo immoral que es gastin aquestes barbaritats per tenir entretinguts a un milers de descerebrats amb uniforme que, en la majoria dels caso, no saben fer la “o” amb un compàs, trobo encara més immoral que es jugui amb la salut de tots nosaltres mirant d’esgarrapar aquestes misèries de quantitats que per altra banda es malbaraten alegrement.

No els hi podrien comprar menys andròmines bèl·liques a tota aquesta colla vestits de verd i arranjar problemes més importants com ara la sanitat o l’educació?.

Potser hi ha comissions estranyes pel mig?

Ah!, m’oblidava… la Chacón i el seu espòs Miquel volen adquirir una petita propietat al Carib per només 1,2 milions de dòlars.

 Per si algú no vol fer càlculs ja els he fet jo: suposant que li donessin una hipoteca per la totalitat, a 30 anys, hauria de pagar prop de 6.000 dòlars al més… si que es guanyen bé la vida, no?

  1. Totes les retallades d’aquest 2011 sols equivalen a un dia d’espoliació!

    50 milions d’euros s’estalviarà el flamant president de la colònia catalana, Sr. Mas, amb totes les retallades que escanyen la salut dels catalans. Bon servei a Catalunya i més “glórias a España” del virrei espanyol de torn destinat a Catalunya.

    Ciu ha retallat els drets dels catalans fins a límits perillosos per la seva salut i no ha retallat ni tan sols protestat per la greu espoliació que patim de 52 milions d’euros cada dia.

    Només un sol dia d’espoliació equival i amb el seu muntant es podria estalviar tot el que sembla necessitar l’economia de la Generalitat de Catalunya per poder tirar endavant l’acció de govern.

    Un sol dia de l’any! 52.000.000 euros, l’equivalent a 8.652 milions de pessetes, i després encara queden 364 dies a l’any perquè ens vagin robant cada dia 8.652.000.000 pessetes.

    Més greu encara és que no els diguem “prou d’això!”

    I la primera responsabilitat és de Mas, Pujol i Convergència que no piulen! i la segona responsabilitat és dels incauts, ignorants i inhibits votants de Ciu.

    En aquests quatre anys que falten pel 2014 perdrem al votant de 22.000 milions d’euros més per any i els haurem d’afegir als 310.000 milions d’euros que ens han robat des de l’any 1986, totalitzant doncs al 2014 al voltant de l’escandalosa quantitat de 398.000 milions d’euros.

    Quin país pot aguantar una fuita de recursos així?

    Per què encara no hem foragitat aquesta colla de polítics inútils i còmplices de la nostra desgràcia!

    És hora de trencar amb Espanya que és la nostra ruïna!

    És hora de trencar amb els inútils que no són capaços de plantar-se i encarar-se amb qui ens roba!

    És hora de trencar aquest rol colonial dels catalans que ens subjuga a Espanya i que permet que Espanya i els espanyols interpretin el rol de lladres i mal tractadors de Catalunya!

    Salvador Molins, Membre del BIC i Conseller de Catalunya Acció.

  2. El PSOE de Carme Chacón i l’Esquerra Unida? El que és bó per a Catalunya, és bó pel País Valencià i Balears.

    I el PSOE i EU amb E d’Estat espanyol deuria saber que el que és bó per a Catalunya, País Valencià i Balears és bo per a l’Estat espanyol.

    Doncs si l’immersió lingüística és bona per a Catalunya és bona pel País Valencià i Balears.

    Doncs Albert Fabra, immersió! i en valencià al País Valencià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!