HOSPITAL DE SANT PAU O CARME CHACÓN?

Bum, bum…!!!

Sant Pau, l’hospital que –segurament- amb Bellvitge i Vall d’Hebrón cobreix sanitàriament mes població, es veu obligat a presentar un ERO per a 1.500 persones. L’objectiu és el d’estalviar-se 26 milions d’euros. Objectiu que els imposa el Govern.

Carmen Chacón, ínclita ministra de Defensa del “gobierno amigo” d’aquí al costat ha dilapidat en la compra de material bèl·lic l’any 2010, més d’11.600 milions d’euros.

Si fem una petita regla de tres veurem que el que ha de retallar Sant Pau a costa de 1.500 treballadors (amb les seves famílies) representa un escandalós 0,22 per cent del que la Chacón s’ha gastat en tancs.

Per bé que trobo immoral que es gastin aquestes barbaritats per tenir entretinguts a un milers de descerebrats amb uniforme que, en la majoria dels caso, no saben fer la “o” amb un compàs, trobo encara més immoral que es jugui amb la salut de tots nosaltres mirant d’esgarrapar aquestes misèries de quantitats que per altra banda es malbaraten alegrement.

No els hi podrien comprar menys andròmines bèl·liques a tota aquesta colla vestits de verd i arranjar problemes més importants com ara la sanitat o l’educació?.

Potser hi ha comissions estranyes pel mig?

Ah!, m’oblidava… la Chacón i el seu espòs Miquel volen adquirir una petita propietat al Carib per només 1,2 milions de dòlars.

 Per si algú no vol fer càlculs ja els he fet jo: suposant que li donessin una hipoteca per la totalitat, a 30 anys, hauria de pagar prop de 6.000 dòlars al més… si que es guanyen bé la vida, no?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *