GRÀCIA 1850

ser català és un luxe, ser de Gràcia, un privilegi

12 de juny de 2011
Sense categoria
1 comentari

VELOCITAT VARIABLE O…, RECAPTEM, RECAPTEM QUE EL MÓN S?ACABA!!!

George Orwell es va quedar curt.

Hi ha una característica que es comuna a tots els governs: el seu afany recaptatori. Si per això han de tornar boig al ciutadà, doncs el tornen, no tenen cap mena d’escrúpol. I m’estic referint al bonic tema de la velocitat variable a segons quines vies. Abans era el Tripartit, amb l’incompetent del Saura al davant i ara és CyU, amb el Puig als comandaments.

Exemple d’avui mateix, a l’autopista del Garraf: en qüestió d’uns cinc quilòmetres la velocitat ha anat passant de manera successiva dels 90 per hora, als 100, als 110, al 90, als 110, als 80… La carretera, idèntica, els carrils, tres, corbes, cap… aleshores, a que venien aquests sobtats canvis en els límits de la velocitat?

Fàcil: a que et tornis boig mirant panells i, a la fi, optis per “quesiguielquedeuvulgui” i, pam!, aquí ja t’han enganxat.

Càmeres per aquí, fotos per allà, controls en mig d’un peatge, cotxes camuflats… Segur que ho fan per la nostra seguretat com s’omplen la boca de dir?

No. Ho fan per recaptar, recaptar i recaptar.

Fa ja uns quants anys que vaig començar a conduir. No hi havia cinturons de seguretat, càmeres de transit ni controls d’alcoholèmia, ni autopistes o autovies, i… creieu que la gent tenia més accidents?. NO.

El ciutadà és l’ase dels cops dels polítics que, en la seva curtedat de mires no veuen que, algun dia, se’n muntarà alguna de grossa anant, per exemple, a fotre foc a la seu d’Interior i, aleshores tot seran lamentacions.

Com deia en un post anterior: HEM DE COMENÇAR A CAPAR POLÍTICS, PEL BÉ DE TOTHOM.

 

  1. El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament  destaquem un blog amb contingut interessant.  Avui dimarts, 14 de juny, li ha tocat al teu. Ho pots veure aquí: http://www.3cat24.cat/blogs
     
    I aquí un llistat de tot el que hem recomanat des que vam començar el 9 d’octubre del 2008. http://www.3cat24.cat/noticia/326283
     
    Si tens cap problema o vols que no el destaquem, només ens ho has de dir.  I si ens pots recomanar un altre blog en català que consideris bo, ho farem en nom teu.

    A més, t’informem que promocionarem el teu blog a través de la nostra pàgina de Facebook (http://www.facebook.com/elmeu3cat24) i el nostre Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!