GRÀCIA 1850

ser català és un luxe, ser de Gràcia, un privilegi

22 de març de 2011
Sense categoria
0 comentaris

JORDI HEREU I ELS SEUS REGIDORS PSICÒPATES

Estem regits per descerebrats.

“La cinquena tinent d’alcalde de Barcelona, Imma Mayol, ha avançat que s’estudia la possibilitat d’incorporar en la ITV el control d’aquest tipus de contaminants, que haurà d’anar acompanyat per un pla de renovació de vehicles per facilitar la substitució del parc menys sostenible. Segons Mayol aquests vehicles de més de 10 anys d’antiguitat són els causants que a ciutats com Barcelona i Madrid se superin els nivells d’òxid de nitrogen permesos per la Unió Europea.

Aquest projecte, que no te calendari i ha de comptar amb el suport de la resta d’administracions, es planteja en dues fases, una primera de sensibilització, amb un control de les emissions dels tubs d’escapament (per a la qual cosa posaran en marxa sensors mòbils que associaran el nivell d’emissions a les matrícules), a la qual seguiria una altra en què s’arribarà a prohibir la seva circulació si no es prenen accions correctores, o no arriben a ser eficients en les seves emissions.”  (lamalla.cat)

 

Hi ha dues paraules que els poders, tant de la Generalitat com de l’Ajuntament de Barcelona (desconec el que fan altres ajuntaments catalans però, suposo, no es queden enrere), utilitzen de manera constant: prohibir i sancionar.

Hi ha una autèntica dèria per prohibir-nos fer qualsevol cosa, instal·lar càmeres cada dos per tres, rebaixar els límits de velocitat, prohibir penjar banderoles de “Barcelona Decideix” (quatre mesos desprès d’haver-ho autoritzat), intimidar-nos amb decisions absurdes com ara crear carrils bici que, pagats amb els impostos de tots, per exemple l’impost de circulació dels que tenim cotxe, serveixen per afavorir un artefacte de dues rodes que, habitualment, és conduit per un suïcida sense casc, llum ni armilla, que va en contra direcció o per les voreres, no passa cap mena d’ ITV i que, de pas, es passa els semàfors pels collons.

Aquests “artistes” no paguen impost de circulació, ni tenen carnet ni, per descomptat, son sancionats.

Ara si, ves per on, els nostre estimat ajuntament dirigit pel ineficaç (per no dir una altre paraula gruixuda) del Jordi Hereu, ens vol seguir collant d’una nova manera.

Tot aquells mortals que visqueu a Barcelona i el vostre vehicle tingui més de deu anys, correu el perill de tenir que trinxar-lo i anar a peu, a no ser que tingueu un poder econòmic rellevant.

Segons publiquen la majoria de diaris de Barcelona (com reflecteixo més amunt), el consistori s’està plantejant prohibir (quina bonica paraula) la circulació per la ciutat de vehicles de més de deu anys. Aquesta mesura està mancada de qualsevol bri de sentit comú. Potser el senyor alcalde, els seus regidors i tinents d’alcalde guanyen prou diners com per canviar-se de cotxe cada deu anys però el gruix de barcelonins que paguem el seus sous, no podem fer aquestes despeses sumptuàries tant sovint.

Si us plau, col·loqueu-vos el cervell ( si en teniu) a lloc, i promulgueu ordres o lleis que siguin realistes i no dignes d’autèntics sòmines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!