ONADES D’INCERTESA: 3r part

  • Auxili! Ajudeu-me!

Tots tres varen sortir corrent en direcció on venia la veu, per veure què era el que realment succeïa. Varen veure un home estirat, estava al costat d’una dona que estava embarassada. Tots dos estaven encerclats per una camada de llops. Els joves varen començar a tirar pedres i van aconseguir que la majoria se n’ anaren. Hi varen quedar dos llops que estaven a punts de llançar-se contra les seves víctimes. Ràpidament el Guillem va embolicar un mocador a un pal que es va trobar a terra i li va abocar oli, de seguida es va encendre un foc.

El nostre heroi es va enfrontar als dos llops, un en veure el foc es va endinsar molt ràpidament en la profunditat del bosc, però l’altre es va aturar mirant molt detingudament cada pas que feia en Guillem.

Era sens dubte el patriarca de la camada. Sense poder esperar més , amb molta ràbia i desesperació, en veure que s’havia quedat tot sol, el llop es va llançar contra Guillem i el va tirar a terra, els seus ullals buscaven el coll d’en Guillem, aquest no s’esperava aquest atac i no podia contrarestar aquesta força descomunal i maligna que s’anava acostant a poc a poc al seu coll; en aquell precís instant el llom del llop va començar a cremar-se , el llop va pegar un bot i se’n va anar corrent al bosc amb crits d’agonia.

Guillem es va alçar de colp i va veure que l’home duia, en una ma la ma de la seva esposa i, en l’altra, el foc que havia fet fugir el darrer llop.

  • Qui sou? –Va Preguntar el Guillem

  • Venim de Barcelona, treballaven en un mas, però el nostre senyor ens maltractava, per por que abusara de la meva dona, una vegada hagués nascut el nostre fill, varem decidir marxar,

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*