El Camp de Túria

Independència, llengua, escola i república

Publicat el 8 de maig de 2017

L’ideco presentarà divendres el programa d’activitats

L’institut d’estudis comarcals del Camp de Túria presentarà divendres, 12 de maig, a l’Ateneu de Bétera, la programació d’activitats de primavera-estiu.
El mateix divendres, obrirà el programa l’escriptora Raquel Ricart, amb una conferència sobre dones escriptores, protagonistes. La xerrada s’emmarcarà dins un programa de visibilitat de les dones al Camp de Túria, que iniciem amb “Dona i literatura”.
Trobareu més informació en la pàgina de l’Ateneu. A continuació el programa “dona i visibilitat” tractarà els temes d’educació i sanitat.

El 3 de juny es farà una visita guiada al Castell de Riba-roja, que forma part del programa Conéixer els béns culturals de la Comarca, a les 10:00h, en col·laboració amb el departament de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament. Hi ha programades exposicions, cicles de presentació de llibres, una Jornada sobre Sostenibilitat, la Travessa a la serra Calderona, un cicle de Memòria Històrica homenatge a les mestres republicanes depurades durant els franquisme…, i més activitats i accions, en adhesió a causes iniciades per altres entitats comarcals.
Recordem als socis que cal actualitzar la informació de les vostres dades, adreces, correus electrònics, telèfons… Es per això que agrairem que ens envieu un correu electrònic a  mmanez2@gmail.com.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per elcampdeturia | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent