El Camp de Túria

Independència, llengua, escola i república

Publicat el 26 d'abril de 2017

El Camp de Túria: 28 d’abril

«Fins al quaranta d’abril no et lleves el fil.»
El 28 d’abril és divendres i el Camp de Túria aplega diverses activitats culturals, ambientals, i polítiques.
L’Aplec Camp de Túria farà l’assemblea “Batega” divendres 28 d’abril a Vilamarxant.
Aprofitarà que s’inaugura una exposició de fotografia sobre refugiats i immigració. A més, n’hi haurà dos monòlegs i la lectura d’un manifest en favor de l’acollida.A la seu de l’Associació 9 d’Octubre de Vilamarxant i de la Coordinadora pel Valencià Camp de Túria (carrer de la Font Nova, 5). 19.30 h.
El 28 d’abril, l’Ateneu de Bétera també inaugura exposició “El valencianisme republicà“, de la fundació Josep Irla. La presentació, a les 20.00h, anirà a càrrec de l’exparlamentari a Madrid per Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà. Després, sopar enfaixat. També hi ha programada l’actuació del grup “Camí de Trobada
El mateix dia, també a Bétera, a la casa de la cultura, lliurament dels 7é premis escolars de poesia Francesc Peris i Valls, a partir de les 19.30h. Amb l’actuació de l’orquestra simfònica de la CAM de Bétera i la participació de l’Aljama, un regal en favor de les danses tradicionals.
Llíria farà també divendres 28 la presentació del llibre de l’ambientòleg Andreu Escrivà, “Encara no és tard“, editat per Bromera, i que va agafant un ressò a la xarxa camí de convertir-se en u document de referència, amb la participació de l’autor i de la regidora Vallivana Murgui. Ca la Vila, 19.00h.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats, General, Pobles per elcampdeturia | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent