Les dictadures: quina gràcia!

L’estrident silenci de la diplomàcia espanyola -i també de la paradiplomàcia de la Generalitat- en relació al retorn a l’autoritarisme a l’Amèrica llatina contrasta amb la d’altres països europeus que no tenen por de dir la seva. Aquí, en canvi, alguns van repetint que la monarquia comunista cubana ha portat molt benestar, que el militar colpista Hugo Chávez és un redemptor del seu poble, etc. És curiós que els qui ara relativitzen determinades dictadures encobertes perquè són d’esquerres hagin estat, precisament, els qui també han legislat la memòria històrica. I és que amb el clavell de la superioritat moral autoatribuida a la solapa, tot acaba quadrant. Fins i tot les dictadures tenen disculpa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *