El compromís amb la veritat

El genial Jonathan Swift va escriure que la mentida política, per tenir èxit, ha de ser, necessàriament, efímera. Alguns no ho han tingut en compte. L’obsessiva propaganda del tripartit i del PSC sobre les suposades excel·lències del nou finançament se’ls girarà en contra, el temps juga a favor de la veritat. Números cantaran. Tanmateix, Montilla, Puigcercós i Saura tenen del temps una visió molt reduïda: el que va d’ara fins les eleccions al Parlament. Més enllà, que sigui el que déu vulgui. La mentida només ha d’aguantar una mica mes d’un any. Aquesta és l’aposta. El que sorprèn és que Antoni Castells, autoritat acadèmica en la matèria, s’hagi prestat a posar el seu prestigi al servei d’aquesta operació de desinformació col·lectiva. Malauradament, l’alta competència tècnica no assegura el compromís moral amb la veritat. Què deu pensar Castells quan es veu en el mirall?  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *