No tenim Estatut

Si no tinguéssim Estatut, el nou model de finançament no estaria malament. Si el terme de comparació no fos el que preveia i el que permetia el nou Estatut, el nou model de finançament seria acceptable. El govern tripartit el celebra amb entusiasme, com si no hi hagués Estatut. Potser tenen raó. Potser han arribat a la conclusió que a base d’incompliments, de terminis passats pel forro, d’invasions competencials en el tema de les caixes, de tornar a negociar coses que ja estaven negociades, resulta que no tenim Estatut. Que l’Estatut és una ficció, paper mullat, un holograma que sembla que existeixi però que no té cap mena de cos ni de valor. Ens pensàvem que ens l’afaitarien al Constitucional. Potser ni això caldrà. Ja està afaitat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *