La tercera fase

Primera fase: discussió. Segona fase: acceptació. Tercera fase: propaganda. Quarta fase: decepció. Ja som a la tercera fase del serial del finançament i totes les bateries del PSC disparen per cel, terra, mar i aire. Entre tanta i tanta palla serà difícil destriar el gra. Molt de blat i poc de forment, en diuen. I és un problema, perquè ens hi juguem el futur. Què n’ha de dir el tripartit? Que ho han arrancat tot de Madrid! I els economistes? Depèn per a qui treballen. Qui més qui menys, per a una instància pública o parapública. Per tant, han dit amén. Ho han complicat tot tant, amb tanta cistella, tanta ordinalitat i tanta potinga, que ara és impossible moure’s entre tant alt concepte. No sabem quin peix ens estan venent. Però fa pudor. Si el producte és fresc i tan bo, per què cal tanta i tanta propaganda. Fins i tot TV3 va interrompre diumenge el directe de la Fórmula1 per donar en directe el sí d’Esquerra… Anatema!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *