Toros a la Capella Sitxina

El més raonable que es pot dir en relació als toros és que, si hi ha gent que paga, que continuïn, i, si no n’hi ha, que pleguin. Lliure mercat i punt. La croada antitaurina fa un tuf de dogmatisme i moralisme ‘progre’ que espanta. I la croada taurina, a la que s’apunten des d’Albert Boadella a Joan Manuel Serrat, fa un tuf d’espanyolisme ranci que encara espanta més. Aquests espanyols de pro són una minoria, però disposen d’altaveus mediàtics que porten els elogis als toros fins a hipèrboles grotesques. Un diari de Barcelona titulava la corrida de José Tomás: “La Capilla Sixtina del toreo”. Uf! Quin serà el titular la propera vegada? Faig un suggeriment: “José Tomás: el Felipe V del toreo”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *