21 de març de 2006
Sense categoria
3 comentaris

Salvem el tren Xàtiva-Alcoi. Destinació: Alboi

El Centre Excursionista d’Ontinyent ha organitzat este diumenge una marxa pel terme d’Alboi per a donar suport a la campanya “Per un ferrocarril Xàtiva-Alcoi viu i en condicions“.

La marxa consistix en agarrar el tren que va des d’Alcoi fins a Alboi-El Genovés en l’estació que a cada u li vinga bé. Es a dir, si sou d’Agres, agarreu el tren en l’estació d’Agres, si sou d’Albaida, agarreu-lo a Albaida, si vos ve millor a La Pobla del Duc, doncs a La Pobla. La qüestió és agarrar el tren. Això sí, si aneu, heu d’agarrar el segon tren del matí, el que ix d’Alcoi a les 8.50 i arriba al Genovés a les 9.53. Consulteu els horaris per a cada estació si no esteu familiaritzats amb el tren, i aneu un poc abans de l’hora prevista perquè a voltes arriba dos minuts abans i, si no veu gent, no s’espera fins l’hora que li toca i se’n va.

Una vegada ea Alboi, el Centre ha preparat una xicoteta marxa, no arriba a quatre hores, pel terme d’Alboi: l’estret de les aigües, la Cova Negra...

A les 13.45 del migdia, pugem altra volta al tren i, com abans, que cada u baixe on li quede més a prop de casa.

Motius per a anar a la marxa (o per a pujar al tren o anar a Alboi quan vulgueu):

És una manera de participar activament en la campanya “Salvem el tren Xàtiva-Alcoi“.

El recorregut que fa el tren des de Xàtiva fins a Alcoi (o viceversa) és increïblement bonic i extraordinari: el paratge d’Alboi, el pantà de Bellús, el Benicadell, el barranc de Bocairent, la vall d’Agres, la serra Mariola…

Soles per vore el recorregut tan bonic que fa i els llocs pels que passa, ja val la pena agarrar-lo. I és, també, una molt bona manera d’adonar-se del lloc tan bonic on hem tingut la sort de viure.

I, per últim, si coneixeu Alboi, què he de dir-vos? I si no ho coneixeu, heu d’anar. És un lloc increïble i es pot anar allí per a fer una excursió tranquileta, per a passar el dia, o per a anar d’acampada.

  1. T´has oblida´t d´afegir un dels atractius turístics de l´Alboi: anar a visitar a la "senyó" Rosa al camping i demanar- li un paquet de "papes" i una coca-cola mentres jugues una partideta de cartes, del Hotel o, cóm no, al joc de "Sensación de Vivir", és una bona experiència, o no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!