EL BARRINAIRE -Josep Arasa i Ferrer

"Tan sols quan has demostrat la teva capacitat de convertir-te en un problema pots començar a negociar amb el món la part de raó que creus que t'ha de correspondre" Enric Vila

29 de gener de 2008
General
0 comentaris

TVC INTERNACIONAL

En aquesta lluita gairebé clandestina, que portem els no barcelonins per l’equilibri territorial del nostre país, cada dia s’obren nous fronts.
El concepte equilibri territorial es com aquells rius que desapareixen de la superfície periòdicament malgrat hom sap que existeixen. L’equilibri territorial és un concepte d’aparició cíclica que, malgrat que cada cop els polítics utilitzen menys, quan ho fan és tan sols en èpoques electorals.

Televisió de Catalunya disposa d’un canal internacionalque via satèl·lit es difon arreu del món. És la més important imatge pública per a la internacionalització del nostre país. Sense voler fer referència a la poca utilització que en fan; ni en si ofereix una visió catalanocentrica del món; ni si realment esta fent una funció promocional de Catalunya; ni si els seus horaris son els més adequats per l’audiència internacional a qui va dirigida; el que cal constatar és que tan sols ofereix una visió barcelonina del país.

A les dues (hora catalana) els diferents centres comarcals de TV3 desconnecten dels estudis centrals per oferir els Telenotícies Comarques, amb edicions diferenciades per Tarragona, Lleida, Barcelona o Girona.

Al canal internacional de TV3 tan sols s’emet el Telenotícies corresponent a Barcelona.
Barcelona es sense cap dubte la ciutat més coneguda de Catalunya, i seguirà així durant molts anys, però la resta del país també existeix i paga la part impositiva corresponent al dèficit de TV3. 

És important per tota Catalunya la seva difusió informativa, però també es important que els occitans, els parisencs, els suecs o els catalans de Suïssa o d’Amèrica puguin conèixer tot el territori.
Els no barcelonins també som país, i hi volem continuar vivint

.

 

PREDICAR AMB L?EXEMPLE
17.11.2007 | 6.59
A General
LES FABRIQUES DE MORT
22.09.2008 | 4.44
A General

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.