EL BARRINAIRE -Josep Arasa i Ferrer

"Tan sols quan has demostrat la teva capacitat de convertir-te en un problema pots començar a negociar amb el món la part de raó que creus que t'ha de correspondre" Enric Vila

5 de gener de 2012
General
0 comentaris

TORRES I FREIXENET ENTRE LES EMPRESES DEL CAS URDANGARIN

La llarga ma d’Urdangarin a la Fundació Princep de Girona
Directe.cat  05-01-12
Moltes de les empreses que formen el Patronat de la Fundació Princep de Girona han aportat diners a la trama Urdangarin
L’interès per separar el cas Urdangarin de la Casa reial fa que moltes de les informacions sobre la trama de corrupció siguin interessades. Tot val contra el Duc de Palma, però tot s’amaga quant l’entramat afecta a la mateixa monarquia o a empreses amb carta de bones pràctiques. Fent un repàs a les empreses que han aportat diners al cas Urdangarin es pot comprovar com moltes d’aquestes formen part del patronat d’una de les noves joies de la corona, la Fundació Príncep de Girona (un entramat per fer simpàtica i creïble la monarquia a Catalunya).
Només  cal entrar a la pagina web de la FPdGI i comprovar quins són els seus membres,  i veure com algunes de les empreses que en formen part han col•laborat generosament en aportar fons al cas Urdangarin: Telefónica 703.852.-€, de la mà del seu president César Alierta, Abertis 116.000.-€, en la persona de Salvador Alemany, Repsol 237.800.-€ amb Antoni Brufau, Gas Natural 41.760.-€ amb Salvador Gabarró, BBVA502.021.-€ amb el seu president Francisco Gonzalez, les bodegues Miquel Torres 41.760.-€ amb Miguel A. Torres, Freixenet 20.880.-€ amb Josep Ferrer.

Quin són els motius de tanta generositat cap als Urdangarin, sigui el plebeu, com el cunyat? Com és possible que bona part de les principals empreses de l’Estat acabin tant fàcilment enganyats? Urdangarin serà sense cap dubte culpable, si la justícia ho confirma, però les empreses i entitats que ha donat els diners, són totalment innocents? És normal que hagin estat enredats la Fundació Abertis, l’Enciclopèdia Catalana, Abacus o el Col•legi d’infermeres de Catalunya? Què s’amaga darrera de tanta generositat?

COL·LECCIONISTA DE CÀRRECS
11.02.2008 | 3.23
A General
TANCAT PER VACANCES
11.05.2008 | 8.07
A General

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.