EL BARRINAIRE -Josep Arasa i Ferrer

"Tan sols quan has demostrat la teva capacitat de convertir-te en un problema pots començar a negociar amb el món la part de raó que creus que t'ha de correspondre" Enric Vila

27 de novembre de 2009
General
1 comentari

L?AJUNTAMENT DE SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS FA PUDOR

Trenta anys al poder municipal cíclicament fan pudor, molta pudor.

Fa quatre dies va ser el pla d’urbanisme municipal qui va dur l’Ajuntament als tribunals, ara son de nou els comptes. Sempre hi han hagut rumors, soterrats per una oposició minoritzada i pel desencís de la població.

Actualment l’ajuntament d’aquest poble penedesenc, sembla ser, que estigui al punt de mira de la Sindicatura de Comptes, tal hi com  ho mostra aquesta entrevista del Telenoticies migdia del 26 de novembre. (entre el minut 21.46 i el 23.54)

http://www.tv3.cat/videos/1652819

(segueix)

Ja fa anys que no hi ha manera de fer quadrar els comptes municipals en una mostra més de la prevaricació existent a la institució.

Prevaricació:- Delicte propi del qui manca a l’obligació del càrrec que exerceix, desviació dels propis deures professionals.

Com a conseqüència, i de moment, el poble te congelades les subvencions fins que s’arregli el descontrol municipal. En aquests moments –tal hi com es reconeix a l’entrevista- encara no s’han presentat els comptes de l’any 2007, ni els del 2008.

Incompliment de difícil comprensió malgrat les justificacions de incapacitat intel.lectual que dona l’entrevistat. Sort tenen que els auditors i els interventors tan sols lliguen les factures i els albarans de cada partida, i –malauradament- no comproven si eren o no necessàries les despeses, les quantitats desproporcionades d’algunes d’elles, o qui és l’emissor i la seva vinculació amb el consistori.

Qui respon amatent a l’entrevista televisiva és en J. Girona (treballador vinculat al batlle Jordi Girona) que aparenment és qui remena les cireres municipals, més enllà del propi alcalde, o de la responsable de premsa o de la secretària de l’ajuntament. Un personatge afí, del que mai el poble ha pogut saber el que guanya –nomina a part-, ni quines són les seves funcions concretes.

Amiguisme:- Favoritisme amb els amics. ( i familiars)

Davant de tot això esperem, pel bé del poble i la dignitat política, que el PSOE-C, igual que ha fet amb l’alcalde de Santa Coloma, no esperi la presumpció d’innocència.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Sr. Barrinaire,

    TOTS A L’ATUR!!!
    I a sobre el Capo Girona s’augmenta el sou dels Plens i Juntes un 12,5%, i te les penques de dir al “Nosaltres” que la crisi ens afecta a tots!!!

    I és clar, deu ser per la feina ben feta gestionant, aditjudicant i dirigint el poble…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.