EL BARRINAIRE -Josep Arasa i Ferrer

"Tan sols quan has demostrat la teva capacitat de convertir-te en un problema pots començar a negociar amb el món la part de raó que creus que t'ha de correspondre" Enric Vila

5 de desembre de 2007
General
1 comentari

JOAN FERRAN

L’article d’en Joan Ferran i el seu desig de treurecostres nacionalistes, està encenen la sang de molts dels que veiem, dia a dia, com els mitjans de comunicació de la Generalitat prenen un deriva espanyolista. I que millor que en aquest moments en que hi ha queixes, que defensar-se atacant?.
En Joan Ferran el que està fent és la feina bruta del psoereligió. Entre el PSC i el PSOE administren la majoria de pressupostos de l’Estat i, juguen amb la majoria dels mitjans de comunicació. Qualsevol esquerda és per a ells un delicte. A en Chavez li passa el mateix.
En Ferran no fa res més que defensar-se i justificar les queixes de tots els mitjans de comunicació espanyols -seriosos i no- que es lamenten de que la premsa a Catalunya no segueixi -tan- el joc espanyolista-centralista que marquen des de Madrid. La queixa generalitzada i la sorpresa anecdòtica mal païda és produeix el diumenge quan els diaris de Barcelona obren amb la manifestació i no amb l’atemtat d’ETA. Els arguments exposats són els de sempre, que a Catalunya ens mirem sempre el melic, que perdem modernitat i que no superem el "provincialisme".

Més li valdria a en Ferran buscar algú que parles positivament del President Montilla, que buscar espanyolistes i atià manipulacions entre els professionals de les emissores de la Corporació catalana.  

Les circumstancies actuals tenen la virtut de situar a cada persona al seu lloc. En Bono al Parlamento, i en Ferran a l’ala més reaccionaria del PSC.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

 1. El PSOE a Catalunya disposa d’una maquinària de poder impressionant, diputacions, les alcaldies més importants, consells comarcals, ministres a Madrid, a nivell polític etc etc
  Té collats, UGT i CCOO, de fet aquests sindicats estan plens d’infiltrats sociates.
  la xarxa de mitjans de comunicació és impressionant SER, Periodico, Cuatro, Sexta, El País,etc etc etc amb totes les redaccions d’aquests mitjans infiltrades per comissaris polítics sociates.
  Gent infiltrada en corporacions, associacions de veïns, federacions esportives, etc etc, fins i tot controlen certes editorials i Caixes d’estalvi, Caixa Barcelona (Narcis Serra), Caixa Penedès, etc.
  Els seus tentacles són impressionants ho abarquen tot, tenen el país controlat, fins al punt que en moltíssims llocs és igual qui presenten per alcalde, sempre guanyen perquè la maquinària que tenen funciona sola i ho abarca tot.
  Valdria la pena fer algun estudi sociològic, estudi politico-social de tota aquesta xarxa de clienlentelisme d’infiltrats a sou?
  No sé si ho has observat mai?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.