EL BARRINAIRE -Josep Arasa i Ferrer

"Tan sols quan has demostrat la teva capacitat de convertir-te en un problema pots començar a negociar amb el món la part de raó que creus que t'ha de correspondre" Enric Vila

6 de març de 2019
0 comentaris

HISTÒRIES D’UN POST A FACEBOOK

Gràcies a totes les persones que han fet possible que el post de Facebook del dia 3 de març de 2019 titulat “Rua de Carnaval de 2019 a Santa Margarida i els Monjos”, on hi havia la fotografia d’unes participants a la Rua promoguda per l’Ajuntament, fos el que ha rebut més comentaris de la història de la meva pàgina. Gràcies al “conegut i indigne personatge” que va començar, incentivar  i mantenir els comentaris masclistes amb clara utilització política, i a tots i totes els que amb intenció dubtosa o malaltissa han col·laborat insultant-me o amenaçant-me. De nou han reflectit públicament la pobresa intel·lectual d’alguns dels membres del partit que governa el municipi des de fa més de quaranta anys.

Malgrat el parer generalitzat de la comarca, he de constatar que no tothom que viu a SMiMonjos correspon al mateix nivell moral. Gràcies a les persones que han posat seny i han donat suport. Gràcies al silenci de les protagonistes per la seva dignitat, i als que no s’han deixat enganyar i han denunciat la utilització electoralista de les fotografies. A tothom refermo el meu compromís i fidelitat en la lluita per la igualtat de gènere i per un municipi democràtic.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.