TOTS SOM EL JUEVES

Deixa un comentari

ELS BORBONS CONTRA LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ

tots els republicans som els caricaturistes

SOLIDARITAT AMB EL JUEVES

Fa quatre dies quan és va caricaturitzar Mahoma, i fins i tot el rei Borbó, demanava respecte i llibertat d’expressió a les nacions àrabs.

No fa gaire, el govern espanyol i el seu cap d’Estat al davant, reclamaven al govern cubà que respectes la llibertat d’expressió.

I avui, que els hi han tocat la seva imatge de futur, retornem als temps foscos de la dictadura amb una publicació segrestada, i, curiosament, no fan cap declaració favorable a la llibertat d’expressió, ni per part del govern de l’Estat, ni "la Casa Real". Ara els murris callen, això no va per ells.

Quan s’acabara aquesta pantomima monarquicofranquista? quan els partits republicans i d’esquerres seran valents de debò i demanaran un referèndum sobre la forma d’estat.?

Callant i testimonialment no assistint a les cerimònies de la monarquia, no fan pedagogia republicana, ni empenyen la modernització de l’Estat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Sense categoria el 20 de juliol de 2007 per Josep Arasa

  1. Jo no soc el jueves, i aixó que hi estic subscrit, però aquest acudit se’l podien haver estalviat, és més, jo crec que els hi han censurat per dolent, a banda que aquests ja ho fan expressament, de tant en tant, cercar l’escàndol o en aquest cas la censura posterior per augmentar unes vendes que cada cop són més minses.
    En un altre ordre de coses, el Tintin en el Congo ha augmentat un 38% la seva venda desde l’assumptede la setmana passada.
    NO t’enganyis, l’acudit de el Jueves es aixó i poca cosa més. No son ni mártirs ni víctimes de res, més aviat com els que han dibuixat, uns aprofitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.