ALCALDADES. capítol 5è.

Deixa un comentari

La campanya electoral

La campanya electoral em fa basca, deia ahir un periodista a RAC1.

Jo no diré aixó malgrat l’embrutada i manca de respecte que tenen els politicsempapeladors. Personalment penso que no mereix aquest qualificatiu. Però fixis el lector/a en els eslògans promocionals de tots els partits parlamentaris, tinc l’impressió que tots els responsables de campanya, que tots els creatius s’han posat d’acord per fer crides ambivalents sortides d’un encefalograma pla.

Totes les consignes són intercanviables, serveixen igual per a tots els partits. Quin elector/a no vol noves idees, o que els polítics li siguin útils o que ……

La política d’integració, de defensa de la identitat, l’equilibri territorial, les comunicacions, la millora de l’escolarització o de la sanitat, etc., tots aquells problemes que realment afecten al ciutadà/ana i en els que les administracions locals tenen moltes coses a dir, no mereixen l’atenció de cap idea força de les que ens ofereixen els partits.

Resultat: que si hi afegim els precedents existents en l’administració municipal d’algunes/moltes localitats, i el desprestigi creixent dels partits, obtindrem un increment de les candidatures independents i un augment de l’abstenció.

PS.- Per a totes aquelles persones col.leccionistes d’alcaldades els hi recomano una visita al bloc de Compromís-per-Riba-roja 07-11, on en el post del dia 03/05/07, en llegiran un parell mes. Per a les que s’han interessat per l’alcalde de Massoteres, Joan Vidal, he llegit que ja no es presenta en aquestes eleccions. Tampoc crec que rés canviï en aquest dissortat poble de la Segarra.

Aquesta entrada s'ha publicat en Sense categoria el 12 de maig de 2007 per Josep Arasa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.