14 de juny de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Google Videos

M’he afeccionat a penjar petits videos a Google Videos i trobo que funciona força bé.  A més un dels atractius que té és que pots accedir a estadístiques de les vegades que s’han vist els videos i les vegades que s’han baixat, i són sorprenents, sembla mentida la quantitat de gent que s’ho acaba mirant. Estaria bé que els blocs com el que llegiu ara també tinguéssin estadístiques de visites, ens enduriem més d’una sorpresa crec.

Podeu veure els videos que he penjat jo aquí. Us recomano utilitzar Google videos, el trobo més pràctic que Youtube.



  1. Ja fa temps em vaig adreçar a mesvilaweb per demanar-los per aquest tema de les estadístiques de visites, i em van dir que s’ho estudiaven i que ho implementarien ben aviat. Encara m’espero…

  2. Gràcies per la informació sobre Google Videos. Pel que fa a les estadístiques, jo sempre he estat partidari d’utilitzar els blocs com una eina més de comunicació. Quan hi escrivim som conscients que ho fem perquuè ho llegeixin d’altres però pel que fa a les estadístiques, s’ha de valorar allò que tenen de bo i allò de no tant. Per a mi, un número de visites d’una web no és més que una mostra més del nostre narcicisme. I aquesta societat ja és prou competitiva. No cal estar pendent de les visites. Tot i així, t’entenc i comparteixo que es pugui demanar a Vilaweb. Com a eina, que cadascú en faci servir l’ús que cregui més oportú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!