HISTÒRIES D’UN POST A FACEBOOK

Gràcies a totes les persones que han fet possible que el post del dia 3 de març de 2019 titulat “Rua de Carnaval de 2019 a Santa Margarida i els Monjos” fos el que ha rebut més comentaris de la història del meu Facebook. Gràcies al “personatge” que va començar i mantenir els comentaris amb la seva utilització política, i a tots i totes els que amb intenció dubtosa o malaltissa han col·laborat insultant o amenaçant.

Gràcies a les persones que han posat seny i donat suport. Gràcies al silenci de les protagonistes per la seva dignitat, i als que no s’han deixat enganyar i han denunciat la utilització electoralista de les fotografies. A tothom el meu compromís i fidelitat en la lluita per la igualtat de gènere, i per un municipi democràtic.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *