La Cassolada continua davant la Comissaria de Berga

Quan al campanar han tocat les vuit el soroll de les campanes s’ha fos amb els primers tocs de la cassolada. La plaça de Sant Pere s’ha anat omplint fins a quedar plena a vessar de gent de tota mena i edats. Des de nens petits picant amb els estris de cuina fins a gent gran fent soroll amb eines de pagès. L’alcalde de Berga, en Ramon Camps, s’ha afegit a la cassolada picant de mans des de la porta de l’Ajuntament. Tres pancartes sobresortien entre els caps de la gent amb consignes unitaries: "Cap culpable al carrer", " El poble vols justícia" i" Berga no et cansis de lluitar".
Despres de vint minuts de picar una noia ha cridat " Ja que estem tots aquí anem a fer pressió davant dels mossos". Tothom l’ha seguit. El crit ha donat pas a una manifestació espontania des de la Plaça cap a comissaria. Allà la cassolada continua amb força mentre la tensió augmenta.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *