Es veia a venir. Així de clar?. Així de clar

Josep Maria Badia i Pons de CiU, l’únic polític que s’ha fet visible fins ara a les portes de comissaria, surt de dins i confirma que la jutgessa ha pres declaració a quatre dels detinguts. Per a dos d’ells, S.S.P i P.E.V. la jutgesa ha declarat presó incondicional. Pels altres dos, de moment, no s’ha pres cap decisió. La resta encara no han estat interrogats.
Qualsevol moviment fa que salti algú xiulant o cridant. Sembla mentida però ja fa estona que han tocat la 1 de la matinada i aquí hi ha més de 300 persones de totes les edats disposades a no cedir un pam.
El cansament és nota a les cares però els xiulets no paren. Qualsevol moviment posa a la gent tensa, ara és el moviment d’unes furgones policials qui encén l’ambient. Un fals moviment. De moment no surt ningú. Pero la gent no vol marxar. És la seva resposta a l’agressió. De tant en tant algú torna a repetir la frase més aclaridora pels que venim de fora:" Es veia a venir. Aixó hagués pogut passar qualsevol dia, la setmana passada o la setmana que ve…." Així de clar ?, preguntem. Unanimitat: així de clar.
Es nota que l’ambient és espontani, la concentració no la lidera ningú només un profund sentiment d’indignació i una desconfiança molt gran cap els mossos.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *