8 de juliol de 2008
Sense categoria
1 comentari

Manifesto

Manifesto que no serveix de gran cosa que condemnem ximpleries, ni que hi argumentem en contra (si no és que ho passen per telecinco i ho publiquen sostingudament en els seus mitjans).
Manifesto que no em sorprenen les adhesions dels que no en saben, ni les de catalanetes universals, ni les dels intel·lectuals de l’imperi, ni les dels que ho farien però no ho fan.
Manifesto que, per molt que vulguin tocar allòquenosona, qui ha de mantenir viva la llengua és qui la té, fent-la servir sempre (això acaba incorporant nous parlants) i arreu, sense cedir davant els “en castellano por favor” (vegeu rodes de premsa de polítics o presidents de clubs nostrats, per exemple) o els “en español!”, o els “ells també voten”.
Manifesto que és molt cansat haver d’escriure d’aquestes coses cada dos per tres, que no he d’excusar-me de res, que no he d’explicar res.
Manifesto que posats a manifestar proposo un manifest per canviar de Constitució sense que ells hagin de canviar la seva (si no ho volen) o, dit d’una altra manera, que cadascú tingui la seva.
Manifesto que si el PP és prou estUPyD com per deixar-se arrossegar a una altra campanya incendiària, continuarà passant fred durant molts anys (que així sigui en qualsevol cas) i potser ajudarà, ai las! a “romper ehpanya”.
Manifesto, en fi, que amb aquesta calor jo només m’apunto al manifest de la cervesa (fresca, alegre, diurètica i, si pot ser, etiquetada en català).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!