27 de novembre de 2007
Sense categoria
0 comentaris

Idees

ICV està en ple procés d’elaboració del programa per a les eleccions espanyoles de 2008. Com hem fet en altres ocasions, obrim l’elaboració d’aquest programa a tothom qui vulgui dir-hi la seva i, amb aquest objectiu, hem començat per una sèrie de propostes dels àmbits d’ICV que poden trobar-se a Idees2008.

En general, són propostes seleccionades i pensades per a l’àmbit espanyol, a banda de les polítiques que puguin fer-se a partir de les nostres competències i que ja vam explicitar en els programes per al Parlament i per a les municipals.
En tot cas, el que ens cal és saber l’opinió de tothom qui vulgui, com més millor, perquè serà la manera d’enriquir i de millorar el nostre programa. De la valoració i les aportacions que recollim, i en funció de les valoracions que hàgiu expressat els participants, n’extraurem les principals prioritats d’ICV per a les properes eleccions espanyoles. Aquestes prioritats seran finalment discutides i aprovades en una convenció programàtica el proper gener i esdevindran el nostre compromís amb la ciutadania per a la propera legislatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!