12 d'octubre de 2006
Sense categoria
4 comentaris

Quin gran pont!

El 12 d’octubre no hi ha res a celebrar. Si no és el genocidi dels pobles amerindis o la continuació de la festivitat racista i xenòfoba implantada per Franco, que la democràcia espanyola continua mantenint incomprensiblement. Com el Valle de los caídos i tantes altres coses.

El 12 d’octubre no és res més que un dia que ens estalviem d’anar a treballar i que, segons com caigui, facilita a qui pugui un pont com el d’enguany.

Però, lamentablement, encara haurem d’aguantar el fet vergonyós que, com cada any, es manifestin lliurement aquells que defensen la intolerància, s’expressen contra la convivència i la llibertat i promouen el feixisme. Potser comença a ser hora que algú en aquest país sigui capaç de
prohibir aquestes concentracions del feixisme i el franquisme, en aplicació de la legislació vigent. Potser ja toca que els poders constituïts es prenguin seriosament que ho són d’un Estat democràtic.

  1. Demà a la Ciutat de València he llegit que hi ha una manifestació espanyolista. Es reuniran tots els feixistes i blavers (quasi sinònims ).

    Per això espere que diluvie i que es queden en els bars, en els cotxes i les estacions d’autocar.

  2. Enric, no siguis tan categòric.

    Jo sóc independentista i república i SÍ que tinc una cosa a celebrar el 12 d’octubre: el sant de la meva dona. I també faig celebració el 18 de juliol, el sant de la sogra i la cunyada. El santoral té aquestes petites bromes!

    I, pel que fa a la resta, completament d’acord.

  3. Es pintoresco que el 12 de octubre sea fiesta en Venezuela, Chile, México, Uruguay o Estados Unidos, por poner unos ejemplos. Es curioso que se considere genocida a Colón y no a los aztecas, por ejemplo, que esos sí que no dejaban títere con cabeza. Es incomprensible que alguien que vive del erario público y emite opiniones calificando de fascistas a todos los que no hacen ver que piensan como él, ignore que la fiesta del 12 de octubre fue instituida en 1918 por don Antonio Maura, que además era mallorquín y demócrata. ¡Ah, pero es que para salir de la ignorancia hay que leer un poco!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!