17 d'agost de 2011
Sense categoria
0 comentaris

Natxitua, 17 d’agost

S’ha acabat la festa major. Ahir, amb el sopar popular i el concurs de brisca posterior vam tancar-ne l’edició d’enguany.
Ha estat la primera vegada en més de 25 anys que no hi he fet res. L’altre dia recordàvem que fa vint anys havíem arribat a fer una setmana d’activitats i que ni la festa major de Gernika ens feia ombra! Eren altres temps, amb més empenta (l’edat, ja se sap!), en què muntàvem i manteníem tres barres fixes i alguna de mòbil, que s’afegien als dos bars de la plaça: una animalada!
D’alguna manera, però, aquestes activitats (i altres) van ajudar-me a segellar una relació forta amb la família i els amics d’aquí, encara que, com ara, només ens veiem unes setmanes cada any.
Dilluns a la nit vaig veure com a espectador el castell de focs i ahir no em vaig aixecar de la taula per ajudar durant el sopar. Tot plegat se’m va fer un xic estrany, però les “jubilacions” deuen ser una mica així…
La fita d’Andra Mari assenyala cada any l’inici del pendent cap al final de les vacances. Tot i que tot just som a la meitat, sempre hi ha qui s’entesta a recordar-te que “això s’acaba” (i aquest algú sol ser algun jubilat!). Enguany, però, encara tenim saraus pendents com la “cosinada” de dissabte que ve i algun altre que caurà.
He començat parlant de la festa major  de la meva “jubilació”. Per a l’any que ve ja ens en pensarem alguna. Avorrits, segur que no estarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!