‘Les veus de les oliveres’, un crit d’alegria

Les veus de les oliveres és una obra de referència escrita, entre d’altres, per alguns bons amics, com Manel Mas, autor també del poemari Flors de pedra, el canareu i també poeta Toni Bel, i Guadalupe Espinosa. El llibre també recull fotografies de Jordi Monforte, company de Salvem lo Montsià, com el mateix Manel Mas, i la lletra també del blocaire d’esta casa Emigdi Subirats, escriptor i gran coneixedor de les lletres ebrenques de tots los temps.

El llibre va néixer un matí de fa dos anys a Ulldecona arran de la proposta d’un projecte conjunt entre la plataforma Salvem lo Montsià i el Gräellsia, Grup d’estudis i comunicació ambiental. Aquell mateix matí vam posar nom al projecte: ‘Arbres en peu de vida’. I fruit d’este projecte ha arribat a veure llum el llibre Les veus de les oliveres.

Esta obra col•lectiva és un gran crit d’alegria, un vessament d’emocions suscitades a l’entorn del mar d’oliveres que, si ho voleu, a través de les fotografies d’este bloc meu podeu conèixer.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *